کد خبر : 276161
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۴ - 10:48
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

حجت‌الاسلام بیگدلی: برای حفظ آبروی نظام خسروپناه را عزل کنید

یک روحانی برجسته خواستار عزل و برکناری دبیر شورایعالی فرهنگی شد.

حجت‌الاسلام بیگدلی: برای حفظ آبروی نظام خسروپناه را عزل کنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛  رحمت‌اله بیگدلی نوشت: عبدالحسین خسروپناه روز گذشته گفته است که: کاش می‌شد با قانون همه مسؤولان را مجبور کرد در اعتکاف حضور یابند.

برای حفظ آبروی روحانیت و نظام آقای خسروپناه را از دبیری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی عزل کنید؛ چون اعتکاف عمل تعبدی است و اگر با نیت قربت انجام نشود باطل است.

او یا نمی‌داند که اعتکاف اجباری باطل است یا می‌داند و عمدا خلاف شرع حرف می‌زند.

عملی که صِرف انجام دادن آن با هر نیتی موجب ادای تکلیف است و نیازی به نیت و قصد تقرب به خدا ندارد عمل توصلی است مانند شستن لباس نجس برای نماز.

عملی که انجام آن بدون نیت یا هر نیتی تکلیف را ساقط نمی‌کند و نیازمند به نیت خاص و قصد قربت به خداست عمل تعبدی است مانند نماز، روزه، اعتکاف و همه عبادات.

انجام اعمال تعبدی مانند نماز و اعتکاف با اجبار و بدون قصد تقرب به‌خدا باطل است.

اخبار مرتبط:
معین: امروز با وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم / عدالت اجتماعی که از آرمان‌های مهم انقلاب مردم بوده، رنگ باخته است
معین: امروز با وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم / عدالت اجتماعی که از آرمان‌های مهم انقلاب مردم بوده، رنگ باخته است

معین گفت: عدم اشتغال که یکی از چالش‌های اصلی اقتصاد بیمار ایران است باعث شده که نرخ بیکاری جوانان و دانش‌آموختگان دانشگاهی همچنان بالا باشد و سونامی مهاجرت نخبگان علمی و حتی مهاجرت توده‌وار را موجب گشته است.

سلیمی‌نمین: برخی به پزشکیان فشار روانی وارد می‌کنند که استعفا دهد
سلیمی‌نمین: برخی به پزشکیان فشار روانی وارد می‌کنند که استعفا دهد

عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا با بیان این که افرادی به پزشکیان فشار روانی وارد می‌کنند که استعفا دهد، گفت: مذاکره تحت شمشیر نه تنها مذاکره نیست، بلکه پذیرش اصول مذاکره نیز نیست. وقتی طرف مقابل به تحریم‌ها ادامه می‌دهد و سپس اعلام می‌کند که آماده مذاکره است، این یک نوع فریب است و به هیچ عنوان نمی‌تواند به عنوان مذاکره واقعی تلقی شود.

سردار نقدی: اگر یک کشور اروپایی ثابت کند که پیشرفت زنانش سریع‌تر از ایران بوده، دین خودم را عوض می‌کنم
سردار نقدی: اگر یک کشور اروپایی ثابت کند که پیشرفت زنانش سریع‌تر از ایران بوده، دین خودم را عوض می‌کنم

سردار نقدی گفت: همان سال ۱۴۰۱ که «زن، زندگی، آزادی» راه انداختند، گفتم اگر یک کشور اروپایی ثابت کند پیشرفت زنانش در عرصه‌های دانش، ورزش، هنر، سیاست و فناوری سریع‌تر از ایران بوده است، من دین خودم را عوض می‌کنم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است