کد خبر : 275962
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۳ - 09:50
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

قتل پیرمرد گلپایگانی به دست همسر دومش

فرمانده انتظامی شهرستان گلپایگان از شناسایی عامل قتل پیرمردی ۷۰ ساله خبر داد و گفت: قاتل کمتر از ۷ روز از وقوع جنایت دستگیر شد.

قتل پیرمرد گلپایگانی به دست همسر دومش

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ علی اصغر محمدی اظهار کرد: در پی اعلام خبر قتل پیرمردی ۷۰ ساله در منزلش در یکی از محلات شهرستان، بلافاصله اقدامات مأموران پلیس آگاهی برای شناسایی و دستگیری عامل این قتل آغاز شد.

به نوشته مهر؛ وی گفت: با تشکیل تیم ویژه‌ای از کارآگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی ابعاد موضوع به صورت میدانی بررسی و مشخص شد قاتل همسردوم مقتول بوده که در نهایت با انجام اقدامات تخصصی، عامل این جنایت کمتر از ۷ روز در عملیاتی هماهنگ دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان گلپایگان تصریح کرد: قاتل انگیزه خود از ارتکاب این جنایت را اختلافات خانوادگی با مقتول عنوان کرد که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان

بازار موتورسیکلت اصفهان با وجود رشد تقاضا در تابستان، با دو چالش اساسی قیمت‌گذاری سلیقه‌ای نمایندگی‌ها که منجر به افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها شده و روند شماره‌گذاری بیرون‌استانی که خریداران را از دریافت مدارک رسمی محروم کرده روبه‌رو است.

اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود
اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره بها در سراسر استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است