کد خبر : 275927
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ - 22:16
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هوای اصفهان پاک شد

میانگین شاخص هوای اصفهان با قرار گرفتن بر روی عدد ۴۵ شرایط هوای پاک را برای این کلانشهر نشان می‌دهد.

هوای اصفهان پاک شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ میانگین شاخص کیفی هوای کلانشهر اصفهان در ۱۵ ایستگاه در ساعت انتشار این گزارش یعنی تا ساعت ۲۱ بر روی عدد ۴۵ و در وضعیت سبز و پاک قرار دارد.

به نوشته مهر؛ از این رو در حال حاضر کیفیت هوا در ایستگاه احمد آباد با شاخص ۷۹، انقلاب ۵۷، پروین ۶۸، رهنان ۵۸ و کاوه ۶۲ AQI در وضعت زرد و سالم ثبت شده است.

همچنین در حال حاضر کیفیت هوا در ایستگاه ۲۵ آبان ۳۶، پارک زمزم ۴۴، دانشگاه صنعتی ۴۷، زینبیه ۴۶، فرشادی ۳۳، فیض ۲۴، کردآباد ۳۰، میرزاطاهر ۴۰ و ولدان ۲۸ AQI در وضعیت سبز و پاک قرار دارد.

همچنین کیفیت هوا در زرین شهر با میانگین ۸۲، سگزی ۹۱ و شاهین شهر ۵۳ AQI در وضعیت زرد و سالم قرار دارد.

کیفیت هوا در مبارکه نیز با قرار گرفتن بر روی عدد ۴۷ در وضعیت سبز و پاک ثبت شده است.

گفتنی است دستگاه سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های استانداری اصفهان، خرازی، رودکی، جی، میثاق، خواجو، باغ غدیر و شهرهای کاشان، خمینی‌شهر، نجف‌آباد و دولت‌آباد فعال نیست.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا همچون مونوکسید کربن، دی‌اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن‌دار، ازن و ذرات معلق (ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف دارد، به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

اخبار مرتبط:
رینگ سوم ترافیکی اصفهان اشباع شد؛اجرای ۱۰۰ کیلومتر رینگ پساب شهری
رینگ سوم ترافیکی اصفهان اشباع شد؛اجرای ۱۰۰ کیلومتر رینگ پساب شهری

معاون عمران شهردار اصفهان گفت: رینگ سوم ترافیکی اصفهان اشباع شده و بهره‌برداری از رینگ چهارم این امکان می‌دهد که خودروهای عبوری از شمال، جنوب، شرق و غرب بدون ورود به شهر، تردد کنند.

۱۰ حادثه ۲۴ ساعت اخیر اصفهان ۵۷ حادثه دیده و ۲ فوتی داشت
۱۰ حادثه ۲۴ ساعت اخیر اصفهان ۵۷ حادثه دیده و ۲ فوتی داشت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان از وقوع ۱۰ حادثه مختلف در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: نیروهای امدادی هلال‌احمر به ۵۷ نفر حادثه‌دیده امدادرسانی کردند و ۲ نفر نیز جان باختند.

منتظری: شهرداری‌های اصفهان مکلف به همکاری با آموزش‌وپرورش هستند
منتظری: شهرداری‌های اصفهان مکلف به همکاری با آموزش‌وپرورش هستند

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری اصفهان با اشاره به افت صدور پروانه‌های ساختمانی در استان، تأکید کرد شهرداری‌ها طبق قانون موظف به همکاری کامل برای تأمین سرانه‌های آموزشی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است