کد خبر : 275719
انتشار : 2023/12/21 - 17:19
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

شریان برای تصاحب صندلی‌های مجلس برنامه دارد

طیف سیاسی برآمده از دولت با کلیدواژه «مجلس قوی» که از قضا پیش از این توسط ابراهیم رئیسی مورد تاکید قرار گرفته بود؛ فراخوان داده تا از میان همفکران خود نامزد انتخاباتی جلب کند.

شریان برای تصاحب صندلی‌های مجلس برنامه دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: برخی گروه‌های اصولگرایی در هفته‌های اخیر به واسطه تاکید بر رقابت درون جریانی توجه‌ها را به خود جلب کرده‌اند. دلیلش نیز روشن است؛ رویکرد این گروه‌ها تیشه‌ای به ریشه وحدت است و آسیب‌های مشارکت اصولگرایان با لیست‌های جداگانه در انتخابات نیز نیازی به برشمردن ندارد. خاصه اکنون که طیفی از اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گراها عزم خود را برای ورود به رقابت‌های انتخاباتی پیش رو جزم کرده‌اند.

در این بین اما فعالیت‌های «شریان» بیش از سایر گروه‌ها اهمیت پیدا می‌کند چراکه این جریان با محوریت مهرداد بذرپاش یعنی وزیر راه و شهرسازی فعال است و رئیس دولت محترم نیز پیش‌تر تاکید کرده بود که دولت قصد مداخله در انتخابات را ندارد.

با گذشت زمان و نزدیک شدن به انتخابات اما انگار شاهد تغییراتی در رویه مورد اشاره هستیم. چنانچه طیف سیاسی برآمده از دولت با کلیدواژه «مجلس قوی» که از قضا پیش از این توسط ابراهیم رئیسی مورد تاکید قرار گرفته بود؛ فراخوان داده تا از میان همفکران خود نامزد انتخاباتی جلب کند.

این مهم در حالی است که طبق شنیده‌های نامه نیوز، جریان شریان برنامه انتخاباتی گسترده‌ای دارد و عزم کرده که با کسب کرسی‌های بیشتر در مجلس، همچنین همراهی با چهره‌هایی مثل علی نیکزاد برای کسب کرسی ریاست خیز بردارد.

اینکه شریانی‌ها و دیگر گروه‌های پیشرو در جریان اصولگرایی با اصرار با ارائه لیست‌های جداگانه خود به کجا می‌رسند و چقدر از کرسی‌های خانه ملت را تصاحب می‌کنند بعدا معلوم خواهد شد اما آنچه که از همین حالا مسلم و عیان است، آسیب‌های قدرت گرفتن جریان برآمده از دولت در مجلس است. این موضوع قطعا از اعتبار خانه ملت و استقلال قوه مقننه خواهد کاست یا حداقل اینکه شائبه وابستگی مجلس به دولت را پررنگ خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
ترامپ: تنگه هرمز به زودی باز خواهد شد/ توافق با ایران ظرف ۴۸ ساعت آینده حاصل می‌شود/ ایرانی ها درخواست مذاکره کردند
ترامپ: تنگه هرمز به زودی باز خواهد شد/ توافق با ایران ظرف ۴۸ ساعت آینده حاصل می‌شود/ ایرانی ها درخواست مذاکره کردند

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در گفت وگو با فاکس نیوز ادعا کرد: گفت وگوهای «بسیار خوبی» با ایران داریم و تنگه هرمز به‌ زودی باز خواهد شد. ایرانی ها با من تماس گرفتند و گفتند آیا می‌توانیم صحبت کنیم؟

ادعای رئیس کمیسیون امنیت ملی خطاب به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
ادعای رئیس کمیسیون امنیت ملی خطاب به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به آمریکا هشدار داد: دور نیست روزی که نه تنها از منطقه، بلکه از تمام کشورهایی که امروز میزبان پایگاه‌های تروریستی شما هستند، اخراج شوید.

نماینده مجلس: دولت خیال نکند با افزایش قیمت بنزین‌ و گاز کسری بودجه کم می‌شود
نماینده مجلس: دولت خیال نکند با افزایش قیمت بنزین‌ و گاز کسری بودجه کم می‌شود

رسول بخشی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره ایده افزایش قیمت بنزین برای کاهش تورم و افزایش درآمدهای دولت گفت: بنده با اینها مخالفم. البته قبول دارم بنزین، خیلی ارزان است، قیمت آب‌ و برق و گاز و گازوئیل درطول سالیان گذشته، متناسب با تورم، بالا نرفته و از این بابت، دولت درآمد کمتری به‌دست آورده است. اما خیال نکنیم اگر دولت قیمت بنزین‌ و آب و برق و گاز و گازوئیل را افزایش دهد، کسری بودجه‌اش کم می‌شود. خیر، اینطور نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است