کد خبر : 275656
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۳۰ - 11:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزیر ارشاد: سردار همدانی در سال ۸۸ به حمایت از امام مسلمین برخواست / سوریه را سردار همدانی حفظ کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سردار همدانی در جریان فتنه در سال ۸۸ به حمایت از امام مسلیمن برخواست. هنوز برخی‌ها به دلیل این مقاومت قهرمانانه سردار همدانی کینه ایشان را به دل دارند و شهید همدانی جانانه از ساحت رهبری دفاع کردند.

وزیر ارشاد: سردار همدانی در سال ۸۸ به حمایت از امام مسلمین برخواست / سوریه را سردار همدانی حفظ کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: محمدمهدی اسماعیلی، وزیر ارشاد در یادواره سردار حسین همدانی که سخنرانی کرد.

بخش‌های مهم اظهارات او را در ادامه می‌خوانید:

  • سردار همدانی در عین حالی که شخصیتی جامع و کامل و عارفانه داشت به اقتصاد و معیشت مردم هم فکر می کرد و به این موضوعات توجه داشت و در این مسیر ناملایمتی بسیاری دید اما از مسیر خود کوتاه نیامد.
  •  سردار همدانی در جریان فتنه در سال ۸۸ به حمایت از امام مسلیمن برخواست. هنوز برخی ها به دلیل این مقاومت قهرمانانه سردار همدانی کینه ایشان را به دل دارند و شهید همدانی جانانه از ساحت رهبری دفاع کردند.
  • ویژگی شهدای شاخص ما این است که رضایت ولی را بر رضایت گروه های خاص ترجیح دادند و در وقایع سوریه زمانی که دشمن حتی به کاخ ریاست جمهوری سوریه نفوذ کرده بود او زن و فرزند خود را به سوریه برد و نسل امروز باید بدانند که چگونه سوریه حفظ شد که اگر این امر محقق نمی شد، معلوم نبود که سرنوشت دیگر کشورها حتی شهرهای ایران چه می شد.
  • شهید همدانی حضوری سازنده در سوریه داشت و در روزهایی که ناامنی در سوریه غوغا می کرد با خانواده روانه سوریه شدند در شرایطی که حتی امکان تشرف به زینبیه را هم نداشتند و امروز ما نیاز داریم تا شهدای شاخص همانند شهید همدانی را به جامعه معرفی و بشناسانیم.
  • مجموعه نمایشی در خصوص زندگی شهادت سردار همدانی ساخته می شود و خانواده شهید در این زمینه اعلام موافقت کردند و رهبر معظم انقلاب نیز تاکید کردند باید تولیدات فرهنگی و هنری در خصوص معرفی شهدا صد برابر شود.
  • هر مقطع زندگی سردار همدانی قابلیت ساخت فیلم را دارد و مجاهدت های زیادی در زندگی ایشان وجود دارد که قابلیت تولید کتاب و فیلم مستقلی دارد.
اخبار مرتبط:
رهبر انقلاب: ایستادگی در مقابل وحشی‌گری‌ها در غزه، یک وظیفه همگانی است
رهبر انقلاب: ایستادگی در مقابل وحشی‌گری‌ها در غزه، یک وظیفه همگانی است

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره ملی شهدای امدادگر که دو روز پیش یعنی روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار شد، سخنانی بیان کردند که این بیانات ساعتی پیش در محل برگزاری این همایش منتشر شد.

کنوانسیون پالرمو در مجمع تشخیص تصویب شد
کنوانسیون پالرمو در مجمع تشخیص تصویب شد

با تصویب کنوانسیون پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام، ایران یک گام دیگر به خروج از فهرست سیاه FATF نزدیک شد. حالا نگاه‌ها به سرنوشت CFT دوخته شده است.

نماینده مجلس: وقت تعارف با بانک آینده تمام شده است
نماینده مجلس: وقت تعارف با بانک آینده تمام شده است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: پرونده بانک آینده امروز به نمادی از بحران در نظام بانکی کشور تبدیل شده و ادامه حیات آن، چیزی جز ضرر برای اقتصاد ملی ندارد. زمان تعارف و مسامحه تمام شده و سران قوا باید بدون ملاحظه، تصمیم به انحلال این بانک بگیرند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است