کد خبر : 275580
انتشار : 2023/12/20 - 18:44
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

صادق بوقی از شما بهتر بوق می‌زند

فرهنگ رسانه‌ای در باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در فصل جاری، دستخوش تغییر و تحولات عجیبی شده است.

صادق بوقی از شما بهتر بوق می‌زند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبر ورزشی نوشت: مدیریت در باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در همه سال‌های گذشته، فراز و نشیب داشته و مدیرانی از طیف‌های مختلف سیاسی و اجتماعی در این تیم‌ها ظهور کرده‌اند. با این همه هرگز به یاد نداریم آن‌چه در فصل جاری فوتبال کشور اتفاق افتاده پیش از این مسبوق به سابقه باشد.

مناقشه رسانه‌ای در باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، از بیانیه‌های آتشین عبور کرده و به چیپ‌ترین استوری‌های اینستاگرامی کشیده شده است؛ جمله‌های نامفوم، سرهم‌بندی‌شده و شدیدا بی‌محتوا که مخاطبان را به یاد هر چیزی می‌اندازد جز مدیران عرصه فرهنگ و رسانه!

راستش اگر پرسپولیس و استقلال به بوقچی‌های داخلی در باشگاه نیاز داشتند، قطعا می‌رفتند سراغ بهترین‌های این عرصه؛ از جمله صادق بوقی که هم بهتر از خیلی‌ها بوق می‌زند، و هم حرفه‌ای تر از آن‌ها حرکات موزون انجام می‌دهد. دو باشگاه پرطرفدار فوتبال ایران به اندازه کافی «لیدر و بوقچی» دارند و در بخش‌های رسانه‌ای، نیازی به این ادا و اطوارهای نازل ندارند.

از همه فاجعه‌بارتر اما این است که سرمربیان هر دو تیم به افرادی که جایگاه مدیریت رسانه را در استقلال و پرسپولیس به نازل‌ترین عنوان بدل کرده‌اند، تذکر و هشدار نمی‌دهند. عجیب است عده‌ای دور هم جمع شده‌اند و با چند استوری، تیم مقابل را به اصطلاح تحقیر می‌کنند؛ غافل که از دلِ این تیترها و عنوان‌های حقارت‌بار، بطری‌های متعدد از سکوها به سمت بازیکنان و مربیان پرتاب می‌شود؛ غافل که با این حرکات مارپیچی و سخیف، رسانه در دل چنین واژه‌های توهین‌آمیزی رنگ می‌بازد و تاثیرگذاری‌اش از بین می‌رود.

متاسفانه جایگاه اصلی مدیریت رسانه در باشگاه‌های بزرگ فراموش شده و آن‌ها از یاد برده‌اند کجا کار می‌کنند و تفاوتشان با یک بوقچی که روی سکوها، هواداران را به تحرک وا می‌دارد چیست! افسوس که فوتبال ما در همه امور می‌لنگد و امیدی هم به بهبود این شرایطِ اسفناک نیست.

اخبار مرتبط:
تاجرنیا باز هم به استقلالی‌ها وعده ۱۵ روزه داد!
تاجرنیا باز هم به استقلالی‌ها وعده ۱۵ روزه داد!

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه فوتبال استقلال گفت: دادگاه CAS زمانی را تعیین کرده است که ۱۵ روز دیگر رای را جهت مشخص شدن پنجره نقل و انتقالاتی صادر خواهد کرد.

لاکچری بازی پسر قلعه‌نویی در فضای مجازی
لاکچری بازی پسر قلعه‌نویی در فضای مجازی

تصاویری از هوتن قلعه‌نویی، پسر امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی، در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.

پرونده لیگ بسته و تکلیف قهرمانی مشخص شد
پرونده لیگ بسته و تکلیف قهرمانی مشخص شد

مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در آخرین نشست هیئت رییسه تصمیم بر «فریز» شدن بازی‌های لیگ بیست و پنجم گرفتند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است