کد خبر : 275531
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۹ - 14:18
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

حجت‌الاسلام سالک: از رقابت سلایق اصولگرایی اصلاح‌طلبان سود می‌برند

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اگر اصلاح طلبان فهرصت ارائه دهند رقابت خوبی شکل خواهد گرفت. منتها طرف اصولگرایی مهم است که باید انسجام و وحدت خوبی برای ورود قوی به عرصه رقابت سیاسی پیش رو داشته باشد.

حجت‌الاسلام سالک: از رقابت سلایق اصولگرایی اصلاح‌طلبان سود می‌برند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: انتخابات مجلس کم کم وارد فاز نهایی خود می شود و رقابت های سیاسی شکل علنی به خود می گیرد. قرائن و شواهد از این حکایت می کند که سلایق اصولگرایی قصد رقابت درون اردوگاهی دارند اما آیا رویکرد آنها به افزایش مشارکت کمک خواهد کرد یا زمینه ای برای پیروزی رقیب می شود؟

حجت الاسلام احمد سالک درباره رقابت اضلاع اصولگرایی گفت: وحدت قدرت و اقتدار می آورد اما اگر قرار به عمل براساس سلیقه باشد، باید دید آیا عمل کدام سلیقه به رهنمود رهبر معظم انقلاب درباره افزایش مشارکت، رقابت سلامت و امنیت انتخابات نزدیکتر است و سپس با آن سلیقه وحدتی را شکل داد.

وی افزود: اگر می خواهیم فقط تشکیلات خودمان مطرح شود یا بگوییم هر کس قصد وحدت دارد بیاید با ما وحدت کند -فرق نمی کند این رویکرد را چه سلیقه ای دنبال می کند- نتیجه اش فقط تعمیق اختلافات خواهد بود چون لیست های رقابتی درون گفتمانی بیرون خواهند آمد که سودش را دیگری می برد.

این عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت با بیان اینکه اصلاح طلبان و اعتدالی ها قطعا به میدان می‌آیند، اظهار کرد: از رقابت سلایق اصولگرایی جریان رقیب سود می برد چون آنها با لیست واحد پا به عرصه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی می گذارند و پیروز می شوند.

نماینده ادوار مجلس افزود: تا الان چیزی نشنیدیم که اصلاح طلبان نخواهند آمد، آنچه در رسانه ها نیز می خوانیم کاملا مشخص و واضح است که می آیند. معتقدم اگر اصلاح طلبان فهرست ارائه دهند رقابت خوبی شکل خواهد گرفت. منتها این طرف قضیه مهم است که باید انسجام و وحدت خوبی برای ورود قوی به عرصه رقابت سیاسی پیش رو داشته باشد.

اخبار مرتبط:
هشدار یک نماینده درباره سوءاستفاده از سیم‌کارت‌های اجاره‌ای در شرایط جنگی: ممکن است این سیم کارت‌ها توسط عوامل اسرائیل در داخل کشور مورد سوءاستفاده قرار گرفته باشد
هشدار یک نماینده درباره سوءاستفاده از سیم‌کارت‌های اجاره‌ای در شرایط جنگی: ممکن است این سیم کارت‌ها توسط عوامل اسرائیل در داخل کشور مورد سوءاستفاده قرار گرفته باشد

رئیس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس با هشدار نسبت به سوء‌استفاده عوامل صهیونیستی و برخی اتباع بیگانه از سیم‌کارت‌های اجاره‌ای، گفت: در شرایط جنگی، ممکن است از سیم‌ کارت‌های اجاره‌ای برای انجام اقدامات خرابکارانه استفاده شود.

حدادعادل: دوران شکست و عقب‌نشینی به پایان رسیده است / این اتفاقات بزرگترین پیامش این است که ما به زمین می‌خوریم اما برمی‌خیزیم
حدادعادل: دوران شکست و عقب‌نشینی به پایان رسیده است / این اتفاقات بزرگترین پیامش این است که ما به زمین می‌خوریم اما برمی‌خیزیم

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: دوران شکست و عقب‌نشینی به پایان رسیده و این اتفاقات بزرگترین پیامش این است که ما به زمین می‌خوریم اما برمی‌خیزیم.

محسن رضایی: برای اولین بار در عملیات وعده صادق ۳ به صورت مستقیم توسط رهبر انقلاب اسلامی فرماندهی و راهبری شد
محسن رضایی: برای اولین بار در عملیات وعده صادق ۳ به صورت مستقیم توسط رهبر انقلاب اسلامی فرماندهی و راهبری شد

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: برای اولین بار، عملیات وعده صادق ۳ به صورت مستقیم توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی فرماندهی و راهبری شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است