❮
کد خبر : 274863
انتشار : 2023/12/14 - 13:59
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

اسماعیل هنیه: حماس برای گفت‌وگو با اسرائیل آماده است

اسماعیل هنیه گفت: حماس برای گفت‌وگو با اسرائیل آماده است و امیدوار است که گفت‌وگوهای آینده بتواند «خانه فلسطین را هم در کرانه باختری و هم در نوار غزه» سامان دهد. ما آماده گفت‌وگو در مورد هر ترتیب یا ابتکاری هستیم که می‌تواند به تجاوز پایان دهد» و به «مسیری سیاسی که حق مردم فلسطین را برای داشتن کشور مستقل خود با پایتختی بیت المقدس تضمین می‌کند» منجر شود.

اسماعیل هنیه: حماس برای گفت‌وگو با اسرائیل آماده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در واکنش به اظهارات بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که طی آن به ادامه جنگ در نوار غزه «تا پیروزی و نابودی حماس» متعهد شده بود، با بیان اینکه این جنبش از هر طرح و ایده‌ای برای پایان دادن به جنگ در غزه استقبال می‌کند، تاکید کرد: هر گونه طرحی برای آینده غزه بدون حماس ناموفق خواهد بود و یک توهم و سراب است.

رئیس دفتر سیاسی حماس طی یک سخنرانی تلویزیونی از قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در مورد توقف جنگ در نوار غزه و تلاش‌های عربستان و کمیته وزارتی مشترک عربی- اسلامی برای متوقف کردن جنگ در این باریکه استقبال کرد.

هنیه همچنین از کشورهای عربی درخواست کرد که همه گزینه‌ها را برای متوقف کردن تهاجم رژیم صهیونیستی به نوار غزه به کار گیرند.

هنیه همچنین تاکید کرد که نظم بخشیدن به «خانه فلسطینی»، روند سیاسی تضمین‌کننده حق فلسطینیان برای برپایی کشور مستقل‌شان را به‌دنبال خواهد داشت.

وی گفت: حماس برای گفت‌وگو با اسرائیل آماده است و امیدوار است که گفت‌وگوهای آینده بتواند «خانه فلسطین را هم در کرانه باختری و هم در نوار غزه» سامان دهد. ما آماده گفت‌وگو در مورد هر ترتیب یا ابتکاری هستیم که می‌تواند به تجاوز پایان دهد» و به «مسیری سیاسی که حق مردم فلسطین را برای داشتن کشور مستقل خود با پایتختی بیت المقدس تضمین می‌کند» منجر شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: نبرد طوفان الاقصی ضربه‌ای کاری به پیکره رژیم اشغالگر وارد کرد و این رژیم و رهبری نظامی و سیاسی آن را به لرزه درآورد. دلاوری‌های گردان‌های القسام و مقاومت در حال نمایش است و این دلاوری‌ها خسارت‌های سنگینی را به دشمن وارد می‌کند.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه در ادامه هشدار داد که هرگونه تلاش برای حذف حماس و سایر گروه‌های مسلح از توافق پس از جنگ یک توهم است و گفت که «جناح‌های مقاومت» باید در این روند مشارکت داشته باشند.

اظهارات هنیه یک روز پس از آن بیان شد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که کشور فلسطینی مورد بحث نیست و قول داد که هرگز «اشتباه اسلو» را تکرار نخواهد کرد.

توافق صلح ۱۹۹۳ که نقشه راهی برای تشکیل یک کشور مستقل فلسطین ایجاد کرد. در حالی که تل آویو قبلاً این ایده را به طور اصولی پذیرفته، روند ایجاد شده توسط توافقنامه اسلو مدت‌هاست که شکسته شده و بیش از ۳۰ سال بعد، نیروهای صهیونیستی به اشغال کرانه باختری ادامه می‌دهند؛ جایی که پایگاه‌های شهرک‌سازی یهودیان در سال‌های اخیر به سرعت رشد کرده‌اند.

اخبار مرتبط:
آمریکا جلوی ارسال پول به عراق را گرفت
آمریکا جلوی ارسال پول به عراق را گرفت

یک منبع آگاه در بغداد گفت: طبق سازوکاری که پس از اشغال عراق تعیین شد، بخشی از پول عراق که در حساب این کشور در آمریکا وجود دارد به صورت ماهانه و به شکل دلار نقد به عراق ارسال می‌شود.

آمریکا و چین با تمدید «آتش‌بس اقتصادی » موافقت کردند
آمریکا و چین با تمدید «آتش‌بس اقتصادی » موافقت کردند

اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا بامداد پنجشنبه اعلام کرد که این کشور و چین توافق کردند آتش‌بس اقتصادی موسوم به «توافق بوسان» را به مدت ۲ ماه تمدید کنند.

اسرائیل مدعی ترور عضو ارشد حماس شد
اسرائیل مدعی ترور عضو ارشد حماس شد

اسرائیل مدعی شد طی حمله هوایی به غرب خان‌یونس در جنوب نوار غزه یک عضو ارشد جنبش حماس را ترور کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است