کد خبر : 274795
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۳ - 11:57
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

میزان آلودگی معادن کمتر از ویلاسازی ها است

رییس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی اصفهان گفت: میزان آلودگی معادن از میزان آلودگی ویلاسازی ها بسیار کمتر است.

میزان آلودگی معادن کمتر از ویلاسازی ها است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسام‌الدین فرهادی‌نسب در نشست خبری، اظهار کرد: معدن کارانی که در ۲۰۰ و ۳۰۰ کیلومتر اصفهان زندگی می‌کنند و بیشترین انس را با طبیعت دارند دنبال تخریب نیستند.

به نوشته مهر؛ وی اضافه کرد: اما ذات معدن تخریب است و بدنبال تخریب سازندگی است مشابه عمل جراحی که با انجام آن تومور برداشته و زندگی به بیمار بخشیده می‌شود.

رییس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی اصفهان بیان کرد: در تبصره ۱۴ ماده قانونی مشخصاً آمده است که ۱۵ درصد از حقوق دولتی که پرداخت می‌شود باید صرف زیر ساخت‌ها و جاده‌ها و اموری که مربوط به آن منطقه هست با اولویت در آن منطقه شود و ۱۲ درصد دیگر را از مبلغ پرداختی برای احیا و بازسازی بخش منابع طبیعی و محیط زیست منطقه صرف شود که آن بخش ما می‌پردازیم و باید منابع طبیعی و سازمان برنامه و بودجه و استانداری پاسخ دهند که چرا هزینه نشده است.

وی تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه در شورای معادن از ارگان‌های مربوطه خواستند که این هزینه‌های برگردد اما این اتفاق صورت نگرفت.

فرهادی نسب گفت: در دنیا بازسازی معادن را داریم اما در ایران چنین چیزی وجود ندارد هیچ گونه برنامه مدونی از طرف نه سازمان محیط زیست و نه منابع طبیعی برای بازسازی نیست.خود آنها هم نمی‌دانند و صرفاً مانع می‌شوند.

وی افزود: کل مناطق تحت پوشش محدوده‌های معدنی که شامل معادن و برداشت می‌شود کمتر از ۷ درصد مساحت کل کشور است. میزان پروانه معادن

فرهادی نسب گفت: از رژ لب زنان تا تیرآهنی که در ساختمان‌ها استفاده می‌شود از معادن استفاده می‌شود چطوری چنین شغلی با طیف گسترده را می‌خواهید محدود کنید.

وی بیان داشت: سیاست اشتباه دیگری که از سوی محیط زیست و منابع طبیعی شاهدیم اینکه دلیل بسیاری از فرونشست‌ها در بیابان‌های اطراف استان بخاطر کاشت درخت طاق و گز است که یکی از عوامل خرابی محیط زیست به شمار می‌رود.

اخبار مرتبط:
جلوگیری از قطع برق ناگهانی چاه‌های کشاورزی و اصناف در دستورکار قرار گرفت
جلوگیری از قطع برق ناگهانی چاه‌های کشاورزی و اصناف در دستورکار قرار گرفت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از بررسی راهکارهای مدیریت مصرف برق برنامه‌ریزی شده توسط چاه‌های کشاورزی و اصناف در استان‌ اصفهان خبر داد.

تعیین تکلیف ۶ شرکت صنعتی و مهلت قانونی برای فعال‌سازی زمین‌های راکد
تعیین تکلیف ۶ شرکت صنعتی و مهلت قانونی برای فعال‌سازی زمین‌های راکد

معاون اقتصادی استاندار اصفهان گفت: با اجرای بند(خ) ماده (۴۸) قانون برنامه هفتم توسعه، پرونده ۹ بنگاه اقتصادی که با وجود دریافت زمین، اقدام به فعال‌سازی آن نکرده بودند، مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد
زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد

زاینده‌رود صبح امروز دوشنبه به شهر اصفهان رسید و زیر پل‌های تاریخی جاری شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است