کد خبر : 274522
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۱ - 09:40
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

بایدن: تا پایان حماس از اسرائیل حمایت می‌کنیم / اسرائیل: قصدی برای ماندن دائمی در غزه نداریم

رئیس‌جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه گفت که تا پایان حضور جنبش مقاومت حماس در نوار غزه، به حمایت نظامی از اسرائیل ادامه می‌دهد.

بایدن: تا پایان حماس از اسرائیل حمایت می‌کنیم / اسرائیل: قصدی برای ماندن دائمی در غزه نداریم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه گفت: «ما به حمایت نظامی از اسرائیل تا خلاص شدن از شر حماس ادامه می‌دهیم».

بایدن در ادامه توضیح داد: «من ساعت‌های زیادی را با قطری‌ها، مصری‌ها و اسرائیلی‌ها گذراندم تا آزادی گروگان‌ها را تضمین کنم».

وی درباره افزایش تصاعدی شمار قربانیان غیرنظامی حملات صهیونیست‌ها به نوار غزه هشدار داد: «اسرائیل باید مراقب باشد زیرا افکار عمومی جهانی ممکن است یک شبه تغییر کند».

رئیس جمهور آمریکا همچنین افزود: «ما موفق شدیم بیش از ۱۰۰ گروگان را از غزه بیرون بیاوریم و تا زمانی که همه را برگردانیم دست از کار نمی‌کشیم».

بامداد یکشنبه بود که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که فروش اضطراری ۱۴ هزار گلوله تانک به ارزش بیش از ۱۰۶ میلیون دلار به رژیم صهیونیستی را تایید کرده است. (جزئیات بیشتر)

پیش از آن نیز دولت آمریکا در ادامه حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی، پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه را وتو کرده بود.

همچنین یوآو گالانت وزیر جنگ اسرائیل گفت که این رژیم قصدی برای ماندن دائمی در نوار غزه ندارد و تا زمانی که گروهی متخاصم با اسرائیل نباشد، آماده بحث درباره گزینه‌های جایگزین برای کنترل بر این منطقه است.

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، گالانت که با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد، مدعی شد: «اسرائیل هر اقدامی را برای نابودی حماس انجام خواهد داد، اما ما هیچ قصدی برای ماندن دائمی در نوار غزه نداریم. ما فقط از امنیت خود و شهروندان خود در مرز با غزه مراقبت می‌کنیم».

اخبار مرتبط:
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند

رئیس مجلس شورای اسلامی از توافق دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ الکترونیک تا پایان سال ۱۴۰۴ به طور منظم و بدون وقفه به ۷ دهک جامعه خبر داد.

بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند
بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند

بهروز بهزادی نوشت: برنامه رفع حصر در دستور کار حسن روحانی رییس‌جمهور پیشین نیز بود ولی مسعود پزشکیان با برنامه وفاق کشور توانست این قدم بزرگ را در کشور بردارد.

دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند

مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بیان کرد: به مأمورین انتظامی دستور داده شده تا چنانچه سرنشینان خودرویی اقدام به پرتاب موادمحترقه کنند، سریعاً توقیف و فرد خاطی بازداشت و برایش پرونده کیفری تشکیل شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است