کد خبر : 274399
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ - 12:00
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

افتتاح واحد تولیدی و بازرگانی صنعت رایان پارس

شرکت صنعت رایان پارس صبح جمعه در سفر رییس جمهور به البرز با حضور دکتر عباس علی آبادی وزیر صنعت ، معدن و تجارت در اشتهارد استان البرز آغاز به کار کرد.

افتتاح واحد تولیدی و بازرگانی صنعت رایان پارس

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی موحد مدیرعامل صنعت باتری در این مراسم، با اشاره به اهمیت باتری‌های سیلد اسید در ایجاد پایداری در چرخه تولید و خدمات، گفت: بیش از این عمده نیاز کشور از طریق واردات تامین می شد که با راه اندازی خط تولید کامل باتری های سیلد اسید در مجموعه ای به مساحت ۳۰ هزار متر مربع و تولید محصولات منطبق با دانش روز و استانداردهای بین المللی، وابستگی به واردات در این حوزه به صورت کامل قطع شده است.

وی در ادامه افزود که همه فعالیت های صنعت باطری با محوریت استفاده از تکنولوژی های روز دنیا صورت می پذیرد و برپایه دانش فنی و توانمندی های ایجاد شده بنا داریم که به زودی در بازارهای منطقه ای حضور پرقدرتی را داشته باشیم.

مهد موحد ضمن تشکر و قدردانی از وزیر صمت بابت بازدید از گروه تولیدی صنعت رایان پارس، با اعلام یک خبر مهم اعلام کرد که طرح توسعه صنعت باطری در حوزه باطری های لیتیوم نیز در درست اجرا بوده و خط تولید این باطری که به عنوان باطری نسل آینده نیز شناخته می شود، در اوایل سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

گفتنی است؛ شرکت صنعت رایان پارس که با نام تجاری «صنعت» شناخته می شود، طی دوره فعالیت خود با تعریف انواع طرح و پروژه های توسعه ای، تحقیقاتی و کیفی، توانسته است با راه اندازی خط تولید کامل باتریهای سیلد اسید از ریخته گری شبکه تا شارژ راه اندازی باتری، بخش عمده ای از نیاز کشور را مرتفع کند.

تاکید می شود؛ شرکت صنعت بزرگترین تولید کننده باتری های صنعتی سیلد اسید در بخش خصوص کشور می باشد، همه فعالیت های صنعت باطری با محوریت استفاده از تکنولوژی های روز دنیا صورت می پذیرد و برپایه دانش فنی و توانمندی های ایجاد شده است و تلاش می شود در منطقه هم پیشرو و ثابت قدم باشد.

اضافه می شود؛ این شرکت ظرفیت سالانه ۳۰۰۰۰۰ عدد یعنی ۹۰۰ تن تولید در سال دارد و در استان البرز واقع است و در آینده، شاهد طرح توسعه هم خواهد بود.

همزمان با دور دوم سفر رییس جمهور به استان البرز ۷ طرح جدید صنعتی با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان و اشتغالزایی مستقیم برای برای حدود یک هزار و ۳ هزار نفر، توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت در این استان به بهره برداری می رسند‌.

اخبار مرتبط:
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است

وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای تکمیل بیش از ۳۰ طرح بزرگ صنعت نفت با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰ میلیارد دلار تا پایان ۱۴۰۴ از اولویت‌های اجرایی و عملیاتی وزارت نفت است.

موج انصراف متقاضیان از نهضت ملی مسکن
موج انصراف متقاضیان از نهضت ملی مسکن

در اردیبهشت ۱۴۰۴، دولت و بانک تخصصی مسکن سقف تسهیلات ساخت در قالب طرح نهضت ملی مسکن را از ۸۰۰ میلیون تومان به ۶۵۰ میلیون تومان کاهش دادند.

کامران ندری: دولت باید بین دو گزینه خاموشی یا افزایش قیمت یکی را انتخاب کند
کامران ندری: دولت باید بین دو گزینه خاموشی یا افزایش قیمت یکی را انتخاب کند

یک اقتصاددان گفت: دولت در وضعیتی قرار گرفته که باید بین دو گزینه دشوار انتخاب کند؛ خاموشی یا افزایش قیمت. هر دو گزینه موجب نارضایتی می‌شود، اما افزایش قیمت‌ها ممکن است نارضایتی بیشتری در پی داشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است