کد خبر : 274375
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ - 11:13
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

عضو مجمع تشخیص مصلحت: فساد چای دبش نباید جار زده می‌شد / با دست خودمان نباید امتیاز منفی برای نظام درست کنیم

صفار هرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: باید شهوت خبر اول دادن را از برخی مقامات بگیریم و بدانیم که باید هر پرونده فساد و آلودگی را دقیق مورد بررسی قرار داد و سپس در مورد آن نظر داد تا تلقی فساد در همه‌جا در جامعه صورت نگیرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت: فساد چای دبش نباید جار زده می‌شد / با دست خودمان نباید امتیاز منفی برای نظام درست کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: محمدحسین صفارهرندی یکشنبه شب در نشست با جمعی از اساتید دانشگاه‌های استان هرمزگان با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی، بیان داشت: در دیگر کشورها به دلیل وجود احزاب قوی و ساختار سازی آنها، عملاً مشارکت کم در انتخابات، منجر به فقدان مشروعیت و یا چالش‌هایی از این دست نمی‌شود اما نبود احزاب قوی و منسجم در کشورمان سبب شده تا انتخابات اهمیت فراوانی داشته باشد و اساساً در دوره‌های مختلف، مشارکت در انتخابات، مانور قدرت سیاسی و اقتدار کشور بوده است.

وی با اشاره به مشارکت ۴۲ درصدی مردم در انتخابات مجلس فعلی و مشارکت ۵۰ درصدی در انتخابات ریاست جمهوری، عنوان کرد: ظرفیت رشد مشارکت در کشور وجود دارد و بخش عمده آن، مرتبط با ترمیم سرمایه اجتماعی است که به دلایل مختلف از جمله بدکاری‌ها، بدعملی‌ها و اشتباهات و … مورد آسیب قرار گرفته است.

صفار هرندی با اشاره به دوره ۱۰ ساله اخیر و معطلی‌هایی که در برخی امور رخ داد، افزود: بند کردن کشور به مسائلی که عملاً در تحقق آن نقشی نداریم و دادن ریش و قیچی به دست دشمنان، سبب شد تا مشکلاتی بروز کند و امروز شاهد آن هستیم که آهنگ مدیریت کشور تغییر یافته و ظرفیت‌های کشور در خدمت توسعه قرار گرفته است.

وی به صادرات دو میلیارد دلاری شرکت‌های دانش بنیان در سال اخیر اشاره و این رشد خیره کننده را محصول توجه به توان داخلی دانست و گفت: ما در جاده‌ای افتاده‌ایم که با شتاب ما را جلو می‌برد و ضروری است تا دلیل پیشرفت خودمان را به خوبی دانسته و دنبال آدرس‌های غلط نرویم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: نشان داده‌ایم که در برابر گروکشی‌های دشمنان کوتاه نمی آییم و همین مسأله سبب شده تا ارتباطات جدیدی در جهان خلق شود چرا که استغنای کشور در برخی زمینه‌ها به رخ کشیده شده و دشمنان را به کرنش واداشته است.

وی از اساتید دانشگاه‌ها خواست تا شیوه رفتار کردن از استغنا و پرهیز از دریوزگی و آویزانی را به نسل جدید بیاموزند و مسیر درست و باور رفتار کردن با گردن کشیده را در وجود خود تقویت کنند.

صفار هرندی با انتقاد از مصوبه اخیر در دولت و مجلس در زیاد کردن مالیات‌ها و قرار دادن مردم زیر فشار مالیاتی، گفت: وقتی مبنای مالیات گیری را افزایش می‌دهند باید سقف معافیت مالیاتی را نیز افزایش می‌دادند و لذا رفتند و اصلاح کردند؛ باید مسؤولان دولتی مراقب این رفتارها باشند.

ماجرای چای دبش باید به طور دقیق برای مردم شرح داده شود

وی، فساد به وقوع پیوسته در ماجرای چای دبش و تلخ کردن کام مردم را نیز مورد اشاره قرار داد و این ماجرا سو استفاده، رانت و تقلب دانست و تأکید کرد: این ماجرا باید به طور دقیق برای مردم شرح داده شود و تلقی اختلاس را توضیح داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شروع این فساد از دولت قبل بوده اما در این دولت نیز تخصیص ارزهایی صورت گرفته؛ اما اختلاس تلقی درستی نیست بلکه سواستفاده و فساد رخ داده است.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش بر ضرورت مقابله با مفسده‌ها تأکید اما جار زدن از برخی مسائل و موضوعات به عنوان اختلاس و … سبب دلسردی مردم می‌شود.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی بر اهمیت گفت و گو با مردم از سوی مسؤولان و نیز تلاش برای مهار مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم تأکید و خاطرنشان کرد: با دست خودمان نباید امتیاز منفی برای نظام درست کرده و نیز می‌بایست امتیازاتی که حق مردم است را در اختیار آنها قرار دهیم.

صفار هرندی به سخت کاری رئیس جمهور در حوزه تنظیم روابط خارجی و انجام سفرهای استانی برای حل مشکلات مردم نیز اشاره و وجود این روحیه را مایه امیدواری مردم برشمرد و گفت: گاه اما با برخی اشتباهات، موجب می‌شود تا خدمات نظام منجر به تولید سرمایه اجتماعی نشود.

وی بیان داشت: تضعیف حکومت مرکزی فتنه اصلی دشمن برای تکه پاره کردن میهن است و ما نمونه‌های آن را در دنیا نیز شاهدیم و فتنه‌های اخیر در کشور با همین رویکرد دنبال می‌شد و هرکه ایران را دوست دارد باید برای حفظ ایران نسبت به آینده آن دغدغه داشته باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، غلبه بر فساد و تبعیض را یک کار ویژه و دستور کار اصلی در کشور عنوان و گفت: ایران در آستانه جهشی خیره کننده در دنیا است و نباید اجازه دهیم، این دست از مسائل موجب کندی حرکت این انقلاب و مردم شود.

صفار هرندی بر ضرورت برخورد با آقازاده‌ها در جامعه تأکید کرد و گفت: نظام در عمل نشان داده که حتی فرزندان رئیس جمهور اسبق و برادر رئیس جمهور سابق و حتی معاون اول رئیس جمهور اسبق را نیز محاکمه و زندان می‌کند و لذا تصور فساد سیستمی نادرست است و هم اکنون دو فرزند یک مقام عالی قوه قضائیه در زندان هستند و اینها در عین حال که دل آدم را به وجود فساد در جامعه می‌سوزاند اما سوی دیگر آن رحم نکردن به آقا زاده‌ها در هر جایگاهی است که سبب امید فراوان در جامعه است.

اخبار مرتبط:
خاطرات روحانی از نخستین روزهای پیروزی در انتخابات ۹۲: احمدی‌نژاد گفت وقتی کلمهٔ «گازانبر» را به کار بردی، رو به وزیرانم کرده و گفتم: شیخ، قالیباف را از طبقه ۲۶ پایین انداخت
خاطرات روحانی از نخستین روزهای پیروزی در انتخابات ۹۲: احمدی‌نژاد گفت وقتی کلمهٔ «گازانبر» را به کار بردی، رو به وزیرانم کرده و گفتم: شیخ، قالیباف را از طبقه ۲۶ پایین انداخت

حسن روحانی رئیس جمهور پیشین ایران در خاطرات خود از نخستین روز‌های پیروزی در انتخابات ۹۲ نوشته است: احمدی‌نژاد با لبخند در دفتر من حاضر شد. گفت تمام مناظره‌ها را دیده است و در مناظره سوم با چند نفر از وزیران در دفتر رئیس‌جمهور پای تلویزیون نشسته بودند که من کلمهٔ «گازانبر» را به کار بردم. احمدی‌نژاد در همان لحظه به وزیرانش رو کرده بود و گفته بود: «شیخ، قالیباف را از طبقه بیست و ششم پایین انداخت.»

جلال جلالی‌زاده: پزشکیان اگر بخواهد با مخالفانش برخورد ناسالم داشته باشد، حتماً ضرر می‌کند
جلال جلالی‌زاده: پزشکیان اگر بخواهد با مخالفانش برخورد ناسالم داشته باشد، حتماً ضرر می‌کند

یک فعال سیاسی گفت: آقای پزشکیان اگر تندروی کند و بخواهد با مخالفانش برخورد ناسالم داشته باشد، حتما ضرر می‌کند و اگر شعارهایش را پیگیری نکند طرفدارانش را هم از دست خواهد داد.

سردار نائینی سخنگوی سپاه شد
سردار نائینی سخنگوی سپاه شد

سردار علی‌محمد نائینی با پیشنهاد نماینده ولی‌فقیه و با تایید سردار سرلشکر سلامی به عنوان سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه معرفی شد

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است