روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری نوشت: اصلاحطلبان باید مواظب باشند میدانداری افراد افراطیشان این جریان را روز به روز به زوال سیاسی نزدیکتر نکند.
به گزارش سایت خبری مدارا؛کیهان نوشت: اصلاحطلبان باید مواظب باشند میدانداری افراد افراطیشان این جریان را روز به روز به زوال سیاسی نزدیکتر نکند.
حیات سیاسی امروز اصلاحطلبان در مرزبندی با رادیکالهاست. انتخابات در اسفندماه با مشارکت پرشور مردم کشورمان برگزار خواهد شد و در این میان آنهائی که برخلاف منافع ملی برای سرد شدن انتخابات تلاش کردهاند، سرشان بیکلاه خواهد ماند.
مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی گفت: آنفلوآنزا بعضی اوقات میتواند خیلی شدید باشد و این موج فعلی بیماری یک مقداری شدیدتر از موجهای قبلی است و وقتی تعداد مبتلایان زیاد شود، بالاخره در آن مرگ و میر هم دارد و احتمال کشندگی افراد مبتلا هم وجود دارد.
رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در برنامه «سپهر سیاسی»، اعلام کرد: در انتخابات پیش رو نامزد شورایشهر نمیشوم؛ به دلیل بازنشستگی امکان تصدی شهرداری را نیز در حال حاضر ندارم.