❮
کد خبر : 273686
انتشار : 2023/12/06 - 09:36
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

CNN: هشدارهای آمریکا نبود اسرائیل غزه را با خاک یکسان می‌کرد / جنگ در غزه تا ژانویه ادامه خواهد داشت

یک شبکه آمریکایی اعلام کرد که واشنگتن هشدارهای فوری درباره حملات به جنوب نوار غزه به تل‌آویو داده‌است.

CNN: هشدارهای آمریکا نبود اسرائیل غزه را با خاک یکسان می‌کرد / جنگ در غزه تا ژانویه ادامه خواهد داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: یک شبکه آمریکایی اعلام کرد که واشنگتن هشدارهای فوری درباره حملات به جنوب نوار غزه به تل‌آویو داده‌است.

شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا به نقل از برخی منابع آگاه اعلام کرد که اگر هشدارهای آمریکا نبود، اسرائیل قصد داشت تمام نوار غزه را با خاک یکسان کند.

این منابع اظهار کردند: ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهند که «اسرائیل» نمی‌تواند برای یک دوره زمانی نامحدود سطح فزاینده عملیات‌های خود در غزه را تضمین کند.

همچنین سی‌ان‌ان بر اساس اظهارات برخی مقامات آمریکایی تاکید کرد که مرحله فعلی حمله زمینی رژیم صهیونیستی ممکن است تا ژانویه آتی ادامه یابد.

اواخر ماه گذشته، روزنامه هیل در گزارشی به هشدارهای آمریکا به تل‌آویو در خصوص مرحله آتی جنگش علیه نوار غزه پس از اتمام آتش‌بس انسانی موقت اشاره کرد و نوشت، دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا هشدارهای فوری به تل‌آویو داد و به آن تاکید کرد که حمله در جنوب نوار غزه نباید در همان سطح تخریب و ویرانی که در مناطق شمالی رقم خورد، انجام شود.

روزنامه هیل در ادامه نوشت، یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد، واشنگتن به تل‌آویو پیشنهاد داد با مناطق کاهش درگیری که شامل تاسیسات و پناهگاه‌های سازمان ملل هستند، موافقت کند.

این مسؤول آمریکایی در گفت‌وگوی تلفنی درباره تلاش‌های انجام شده برای گسترش کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه گفت: شما نمی‌توانید این نوع از آوارگی را که در شمال (نوار غزه) رقم خورد، در جنوب تکرار کنید.

بمباران عامدانه خانه‌ها، محله‌های مسکونی و بیمارستان‌ها توسط ارتش رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر تاکنون موجب آوارگی بیش از ۱.۷ میلیون فلسطینی در داخل نوار غزه شده‌است.

پس از حملات رژیم صهیونیستی به شمال نوار غزه، بیشتر ساکنان نوار غزه که تعدادشان بالای دو میلیون نفر است، در مناطق مرکزی و جنوبی نوار غزه مستقر شدند.

اخبار مرتبط:
آمریکا جلوی ارسال پول به عراق را گرفت
آمریکا جلوی ارسال پول به عراق را گرفت

یک منبع آگاه در بغداد گفت: طبق سازوکاری که پس از اشغال عراق تعیین شد، بخشی از پول عراق که در حساب این کشور در آمریکا وجود دارد به صورت ماهانه و به شکل دلار نقد به عراق ارسال می‌شود.

آمریکا و چین با تمدید «آتش‌بس اقتصادی » موافقت کردند
آمریکا و چین با تمدید «آتش‌بس اقتصادی » موافقت کردند

اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا بامداد پنجشنبه اعلام کرد که این کشور و چین توافق کردند آتش‌بس اقتصادی موسوم به «توافق بوسان» را به مدت ۲ ماه تمدید کنند.

اسرائیل مدعی ترور عضو ارشد حماس شد
اسرائیل مدعی ترور عضو ارشد حماس شد

اسرائیل مدعی شد طی حمله هوایی به غرب خان‌یونس در جنوب نوار غزه یک عضو ارشد جنبش حماس را ترور کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است