در وبسایت متعلق به کارخانه چای دبش اطلاعاتی درباره مدیرعامل شرکت موجود نیست و تنها یک عکس از اکبر رحیمی در بخش «افتخارات دبش» ثبت شده است.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتمادآنلاین نوشت: صحبت درباره چای دبش و فساد چندین میلیارد دلاری این مجموعه تحت پوشش واردات چای، نقل هر محفلی شده است؛ عدهای از عادی شدن فساد و اختلاس میگوید، عدهای دنبال دولت خاطی و دیگرانی هم هستند که حسابوکتاب میکنند با ۳.۷ میلیارد دلار چه کارهایی میشد برای کشور کرد.
اما اکبر رحیمی، مدیرعامل شرکت چای دبش که اولین سرنخ و مرد شماره یک فساد ۳ میلیارد دلاری است، کیست؟
اکبر رحیمی، متولد سال ۱۳۵۰ در شهر تهران و تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ارشد در رشته مدیریت بازرگانی ادامه داده است.
اطلاعات زیادی از رحیمی در رسانهها نیست اما طبق اظهارات خود در مصاحبهای که ۱۰ مهرماه امسال با خبرگزاری تسنیم داشته، فعالیت در حوزه چای سه نسل در خانواده آنان رواج داشته و «شغل خانوادگی» و «موروثی» آنان است.
رحیمی همچنین گفته فعالیت خود را به صورت صنعتی از سال ۷۶ و در ابتدا با دو سوله کوچک آغاز کرده است اما اکنون شرکتش به ۱۰ هکتار سالن تولید رسیده است.
او شرکت دبش را شرکت «خوشنام» در حوزه بانکی و ریالی معرفی و تاکید کرده «بهترین محصولات» را در اختیار مردم گذاشته است.
در وبسایت متعلق به کارخانه چای دبش نیز اطلاعاتی درباره مدیرعامل شرکت موجود نیست و تنها یک عکس از او در بخش «افتخارات دبش» ثبت شده است.
با این حال با جستجوی چای دبش در فضای مجازی تصاویری از اکبر رحیمی با مدیران بانکها و مسئولان به دست میآید که بخشی از آنها را در ادامه میبینید:
سردار کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مذاکرات در شرایط فعلی را بیمعنا دانست و ادامه داد: در چنین شرایطی باید اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی توسط سازمانهای بین المللی محکوم و آژانس نیز طبق قانون آنها را محاکمه کند و پس از آن باید در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیمگیری شود، در غیر این صورت مذاکره هیچ معنایی معنا ندارد.
خبرگزاری فارس نوشت: اطلاعات بدست آمده نشان میدهد ایران راداری در العدید آمریکا را هدف قرار داد که نقش مهمی در ردیابی موشکهای ایرانی و ارسال هشدار به صهیونیستها قبل از حمله ایران داشت. همچنین گفته شده که این رادار تا هزاران کیلومتر در اطراف خود میتوانست اطلاعات نظامی دیگر کشورها از جمله ایران را به رژیم صهیونیستی بدهد. این نمونه رادارها برای یافتن شلیک موشکهای بالستیک و کروز برای هشدار زودهنگام استفاده میشوند.
کاترین پرز-شکدم متولد ۱۹۸۲ نویسنده، خبرنگار و تحلیلگر سیاسی بریتانیایی فرانسوی است و تخصص او در زمینه خاورمیانه، اسلام رادیکال و یهودستیزی است، اما آیا او نفوذی اسرائیلی ها در ایران بود؟