کد خبر : 272979
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۹ - 16:04
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده ادوار مجلس: اصلاح‌طلبان پرچم اصلاحات را دست روحانی نمی‌دهند

فعال سیاسی گفت:در اینکه آقای روحانی و دوستانش تلاش می‌کنند به هر نحوی نیروهایی را در مجلس آینده داشته باشند تا با هم همپوشانی کنند، تردیدی نیست اما این به معنای آن نیست که بتواند جریان اصلاحات را نمایندگی کند.

نماینده ادوار مجلس: اصلاح‌طلبان پرچم اصلاحات را دست روحانی نمی‌دهند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فردانیوز نوشت: حجت الاسلام حسین سبحانی‌نیا درباره تأثیرگذاری جریان اعتدال با محوریت حسن روحانی بر معادلات انتخابات اسفند گفت: آقای روحانی و مجموعه ای از دوستان او به ویژه نیروهای حزب اعتدال و توسعه قطعا همفکری ها و همراهی هایی با هم داشتند و دارند ولی بعید به نظر می رسد این مجموعه بتواند نمایندگی اصلاحات را در انتخابات آینده به دست بگیرند.

وی افزود: افراد منتقد زیادی در درون اردوگاه اصلاحات نسبت به آقای روحانی و عملکرد دولت او وجود دارد و آنها حاضر نیستند پرچم جریان شان را دست آقای روحانی باشد. البته در اینکه آقای روحانی و دوستانش تلاش می کنند به هر نحوی نیروهایی از همفکران خودشان را در مجلس آینده داشته باشند تا با هم همپوشانی کنند، تردیدی نیست اما این به معنای آن نیست که آقای روحانی بتواند این جریان را نمایندگی کند.

فعال سیاسی اصولگرا یادآور شد: در درون جریان اصلاحات انتقادهای فراوانی نسبت به عملکردها و رفتارهای آقای روحانی، حزب اعتدال و توسعه و عملکرد دولت های یازدهم و دوازدهم وجود دارد، بنابراین فکر نمی کنم آقای روحانی بتواند نمایندگی از طرف جریان اصلاحات در انتخابات پیش رو پیدا کند.

اخبار مرتبط:
سرلشکر موسوی: به دوام آتش‌بس تردید داریم و برای پاسخ به هر تجاوزی آماده‌ایم
سرلشکر موسوی: به دوام آتش‌بس تردید داریم و برای پاسخ به هر تجاوزی آماده‌ایم

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: «ما آغازگر جنگ نبودیم، ولی باتمام قدرت به متجاوز پاسخ دادیم و از آنجا که در مورد پایبندی دشمن به تعهداتش از جمله آتش‌بس کاملاً تردید داریم، آمادگی داریم پاسخ محکمی به او در صورت تکرار تجاوز بدهیم.»

قالیباف: ایرانیان تحت هیچ شرایطی پشت وطن خود را خالی نمی‌کنند
قالیباف: ایرانیان تحت هیچ شرایطی پشت وطن خود را خالی نمی‌کنند

رئیس مجلس گفت: دشمنان شکستی سخت و تاریخی از ملت ایران خوردند؛ ملت ایران آنان را که به این آب و خاک چشم بد داشتند، ناامید کرد و خائنان و اجنبی‌پرستها را عصبانی و افسرده ساخت.

ساخت و تولید پهپاد بدون مجوز جرم است
ساخت و تولید پهپاد بدون مجوز جرم است

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست امروز، نمایندگان مجلس با تمامی مواد لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور موافقت کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است