کد خبر : 272433
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۶ - 10:37
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

المیادین: ماجرای کشتی اسرائیلی توقیف شده در نزدیکی خلیج عدن مشکوک است

منابع المیادین تاکید کردند که صحبت‌های رسانه‌های اسرائیلی درباره توقیف یک کشتی مرتبط با اسرائیل در نزدیکی خلیج عدن یا ساختگی یا فریبی برای ورود نیروهای خارجی است.

المیادین: ماجرای کشتی اسرائیلی توقیف شده در نزدیکی خلیج عدن مشکوک است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: منابع المیادین تاکید کردند که صحبت‌های رسانه‌های صهیونیستی درباره توقیف یک کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی در نزدیکی خلیج عدن یا ساختگی یا فریبی برای ورود نیروهای خارجی است. منابعی به المیادین گزارش دادند: موضوع کشتی اسرائیلی که گفته می‌شود در نزدیکی خلیج عدن تحت تصرف درآورده کاملاً مشکوک است.

این در حالی است که رسانه‌های عبری مدعی شدند که یک نفتکش اسرائیلی در سواحل یمن مورد حمله قرار گرفت.

در این زمینه یک منبع نظامی یمن شامگاه یکشنبه به اسپوتنیک گفت، نیروی دریایی آمریکا عملیات فرود روی نفتکش «سنترال پارک» در آب‌های بین‌المللی انجام داد و توانست آن را آزاد کند.

فاکس نیوز نیز ادعاهای صهیونیست‌ها را دامن زده و به نقل از مقامات آمریکایی با به میان کشیدن انصارالله یمن مدعی شد، انصارالله شامگاه یکشنبه دو موشک بالستیک به سمت یک ناوشکن آمریکایی در خلیج عدن شلیک کرد.

فاکس نیوز به نقل از این دو مقام آمریکایی در ادامه مدعی شد: «دو ناوشکن آمریکایی دو موشک را که نتوانستند به هدف اصابت کنند، ردیابی کردند، موشک‌ها در خلیج عدن فرود آمدند.»

دو مقام آمریکایی در ادامه قصه بافی خود علیه ارتش یمن ادعا کردند: اتفاقی که در خلیج عدن افتاد پس از آن رخ داد که نیروی دریایی آمریکا درخصوص توقیف یک نفتکش و دستگیری پنج شبه نظامی ناکام ماند.

از آنجا که آمریکا به دنبال بهانه‌هایی برای درج نام انصارالله یمن در لیست سیاه است، فاکس نیوز گفته، پنتاگون این حادثه را تشدید بزرگ در تهدیدات انصارالله می‌داند.

اخبار مرتبط:
اعلام آمادگی اردوغان برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین
اعلام آمادگی اردوغان برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین

رئیس‌جمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای فرانسوی خود بر آمادگی آنکارا برای میزبانی مذاکرات آتش‌بس و صلح دائم میان روسیه و اوکراین تأکید کرد و این لحظه را نقطه عطفی تاریخی در مسیر پایان جنگ دانست.

هاآرتص خبر داد: شکاف در روابط ترامپ و نتانیاهو
هاآرتص خبر داد: شکاف در روابط ترامپ و نتانیاهو

نشریه هاآرتص در تحلیلی به تنگنایی که نتانیاهو در دوران ترامپ به آن گرفتار شده است، پرداخت و از پایان ماه عسل آن دو سخن گفت.

جروزالم پست: ترامپ در آستانه به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین است
جروزالم پست: ترامپ در آستانه به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین است

جروسالم پست نوشت: گزارش‌ها حاکی از آن است که ترامپ قصد دارد به‌زودی اعلام کند ایالات متحده کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است