کد خبر : 272141
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۴ - 11:14
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کیهان: شبکه‌ manoto کاباره‌ای است / جنگ غزه باعث تعطیلی این شبکه شده

روزنامه حسین شریعمداری نوشت: برخی نیز تاکید دارند به‌دلیل سترونی و بی‌اعتباری، حامی مالی که قطعا یک «دولت» است و نه یک «شخص» یا «گروه» یا «حزب» یا «شرکت تجاری و صنعتی» انگیزه‌ای برای ادامه حمایت مالی و هزینه بی‌فایده ندارد. اگر هم حامی هدف نظر، رژیم صهیونیستی است، علاوه‌بر نداشتن انگیزه و نبود توجیه سیاسی و اقتصادی، کمبود بودجه این رژیم به‌دلیل درگیری با حماس، در ترک و دفع من‌وتو دخالت دارد.  

کیهان: شبکه‌ manoto کاباره‌ای است / جنگ غزه باعث تعطیلی این شبکه شده

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیهان نوشت: ۱۴ سال پیش بود که شبکه تلویزیونی «من‌وتو» در لندن با پخش جهانی پا گرفت. مخاطب اصلی شبکه؛ همه سنین اما از حیث فکری و فرهنگی فرودست جامعه ایرانی، هدف‌گذاری شد. رویه شبکه، صرفا سرگرم‌کنندگی و دوری از ظواهر و شعار سیاسی نشان می‌داد و تبلیغ می‌شد.

انتخاب و نمایش مستندهای عوام‌پسندانه و تهیه رونوشت و سرقت طرح برنامه موفق خارجی با حمایت گروه‌های حرفه‌ای برنامه‌ساز انگلیسی و نیز بهره‌گیری از تجربیات برنامه‌سازی دیگر شبکه‌های فارسی‌زبان منجر به دیده شدن شبکه از سوی طیفی از مخاطبان هدف گردید.

پیشینه صاحبان و مدیران ظاهری و برخی کارکنان و مجریان بهائی شبکه، نوع عملکرد اتاق خبر (انتخاب اخبار منفی و سیاه و دروغ‌بافی و مشروع جلوه دادن عملکرد دشمنان ایران و ایرانیان)‌، صرف هزینه‌های بسیار کلان برای ساخت برنامه‌ها، تاکید بر ابتذال محصولات و اصرار بر ترویج سبک زندگی غربی و فعالیت در لندن یعنی در مرکز دولتی معاند با ملت ایران، به روشنی از ماهیت و اهداف سیاسی و ضداسلامی و ضدایرانی من‌وتو حکایت می‌کرد. در واقع، شبکه یادشده پا گرفته بود تا ناکارآمدی مجموعه‌ای از رسانه‌ها و شبه‌رسانه‌های فارسی‌زبان بدخواه ملت ایران را پر کند. شبکه‌هایی که در مقطعی چون سال ۸۸- به زعم دشمنان- نتوانسته بودند مخالفان جمهوری اسلامی را به عنوان عمله میدانی استکبار به کف خیابان‌ها بکشانند!

اما دیری نگذشت که کارفرمایان و مدیران شبکه من‌وتو کم‌کم کینه عمیق خود علیه دین الهی و مردم ایران را کاملا آشکار کردند تا آنجا که به صراحت به مقدسات اسلامی و باورهای مسلمانان اهانت نمودند و افتخارات تاریخی ایرانیان را به سخره گرفتند. چنین روشی به ریزش مخاطبان انجامید. این ریزش وقتی شتاب بیشتری گرفت که در جریان فتنه ۱۴۰۱ شبکه به حمایت از اراذل و اوباش و گروهک‌های تجزیه‌طلب پرداخت و قاتلین و دزدان و قاچاقچیان و جواسیس را به عنوان «مردم» و «میهن‌دوست» و «شیفته مردم» معرفی کرد.

ریزش کلان مخاطب و بی‌اعتباری و شکست قامت اعتماد مخاطب به من‌وتو، شبکه را در کنار شبکه‌های سترون بی‌بی‌سی فارسی و صدای آمریکا و کانال جدید و… نشاند. چنین بود که مدیر ظاهری من‌وتو با انتشار اطلاعیه‌ای از تعطیل شدن این شبکه به‌دلیل مشکلات مالی خبر داد.

در این‌باره باید گفت:

یک- برخی تحلیلگران برآنند که اعلام تعطیل شدن قریب‌الوقوع شبکه صرفا حرکتی برای جلب حامی مالی جدید از یک‌سو و مستقل معرفی کردن شبکه‌ای است که به‌دلیل حمایت اجنبی، جایگاه خود را نزد مخاطبان از دست داده است. این احتمال زمانی تقویت می‌شود که به یاد ‌آوریم شبکه تنها احتمال تعطیل شدن داده است!

دو- برخی نیز تاکید دارند به‌دلیل سترونی و بی‌اعتباری، حامی مالی که قطعا یک «دولت» است و نه یک «شخص» یا «گروه» یا «حزب» یا «شرکت تجاری و صنعتی» انگیزه‌ای برای ادامه حمایت مالی و هزینه بی‌فایده ندارد. اگر هم حامی هدف نظر، رژیم صهیونیستی است، علاوه‌بر نداشتن انگیزه و نبود توجیه سیاسی و اقتصادی، کمبود بودجه این رژیم به‌دلیل درگیری با حماس، در ترک و دفع من‌وتو دخالت دارد.

باید گفت؛ چه من‌وتو تعطیل شود و چه نشود، چه حامی مالی دست‌وپا شود و چه نه، یک واقعیت قابل کتمان نیست و آن اینکه، ادامه فعالیت من‌وتو به‌دلیل نداشتن مخاطب کلان و از این حیث تبدیل آن به دیگر شبکه‌های فارسی‌زبان معاند و کاباره‌ای، در مسیر تقابل با جمهوری اسلامی «آب در ‌هاون کوبیدن» است. وجود و ادامه کار چنین شبکه‌هایی بی‌تردید مصداق بارز شکست رسانه‌ای و سیاسی و امنیتی در برابر مردم ایران محسوب می‌شود. از این‌رو تعطیل شدن این شبکه منجر به حذف مصداق عیان شکست است و برای معاندان کاری عقلانی به حساب می‌آید!

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شده و در گزارش کمیسیون امنیت ملی به آن پرداخته خواهد شد
نماینده مجلس: علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شده و در گزارش کمیسیون امنیت ملی به آن پرداخته خواهد شد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بر تغییر سیاست‌گذاری‌ها در حوزه بنادر تأکید کرد و گفت: مسئولین باید پاسخگوی این رویه غلط باشند، همچنان که کمیسیون امنیت ملی هم با همین رویکرد به مسئله ورود کرده و قطعا از کنار این تخلف به راحتی عبور نخواهیم کرد.

عراقچی: وقاحت نتانیاهو که می‌خواهد به ترامپ دیکته کند در دیپلماسی خود با ایران، چه کاری می‌تواند انجام دهد، قابل توجه است
عراقچی: وقاحت نتانیاهو که می‌خواهد به ترامپ دیکته کند در دیپلماسی خود با ایران، چه کاری می‌تواند انجام دهد، قابل توجه است

وزیر خارجه با اشاره به اینکه ایران به اندازه کافی به توانمندی‌های خود مطمئن است که هرگونه تلاش بازیگران بدخواه برای خرابکاری یا دیکته کردن در سیاست خارجی‌اش را خنثی کند، گفت: تنها امیدواریم همتایان آمریکایی ما نیز به همین اندازه استوار باشند.

خبرسازی تازه کیهان: رویترز [با اشاره به انفجار اخیر] گفته است ایران نباید در تله تنش با آمریکا و اسرائیل بیفتد
خبرسازی تازه کیهان: رویترز [با اشاره به انفجار اخیر] گفته است ایران نباید در تله تنش با آمریکا و اسرائیل بیفتد

کیهان نوشت: رویترز و آسوشیتدپرس و نیویورک تایمز دیروز ادعا کردند انفجاردر بندر شهیدرجایی، ناشی از دپوی سوخت جامدی بوده که ایران از چین برای تولید موشک وارد کرده است! همین‌ها در ادامه گفتند نباید در تله تنش با آمریکا و اسرائیل افتاد! و ضمناً ماجرا را با انفجار چند سال قبل در بیروت شبیه‌سازی کردند تا به اسرائیل فرتوت، اعتبار و اقتدار ببخشند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است