کد خبر : 271767
انتشار : 2023/11/22 - 10:49
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

کاخ سفید: ایران ممکن است به روسیه موشک‌ بالستیک بدهد

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید با ابراز نگرانی از روابط دفاعی رو به گسترش ایران و روسیه، مدعی شد که گروه خصوصی نظامی واگنر ممکن است به دستور دولت روسیه به ایران و حزب‌الله لبنان کمک‌هایی در زمینه توانمندی‌های دفاعی ارائه کند.

کاخ سفید: ایران ممکن است به روسیه موشک‌ بالستیک بدهد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید با ابراز نگرانی از روابط دفاعی رو به گسترش ایران و روسیه، مدعی شد که گروه خصوصی نظامی واگنر ممکن است به دستور دولت روسیه به ایران و حزب‌الله لبنان کمک‌هایی در زمینه توانمندی‌های دفاعی ارائه کند.

کاخ سفید شامگاه سه‌شنبه مدعی شد که ایران ممکن است عرضه موشک‌های بالستیک به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را بررسی کند.

خبرگزاری رویترز در این باره گزارش داد که «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت کلی آمریکا این وضعیت را میان ایران و روسیه رصد می‌کند و اقدام مناسب را انجام خواهد داد.

کربی با تکرار ادعادی ارائه انواع مهمات و پهپادها از سوی ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین گفت: « ایران ممکن است برای حمایت از روسیه پا فراتر بگذارد. ما نگرانیم که ایران عرضه موشک‌های بالستیک به اوکراین را بررسی کند.»

این مقام کاخ سفید گفت که روسیه در پاسخ به این حمایت «همکاری بی‌سابقه دفاعی» از جمله در زمینه موشک‌ها و دفاع الکترونیکی و هوایی با ایران داشته است.

او همچنین مدعی شد که گروه خصوصی نظامی واگنر به دستور دولت روسیه در حال آماده شدن برای ارائه توانمندی‌های دفاع هوایی به حزب‌الله لبنان یا ایران است.

کربی در ادامه این ادعا گفت که آمریکا آماده به‌کارگیری تحریم‌های ضدتروریسم خود علیه آن دسته از افراد و نهادهای روسی است که این «انتقالات ثبات‌زدا» را انجام دهند.

ادعاهای کربی درباره کمک‌های تسلیحاتی ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین در حالی مطرح می‌شود که ایران بارها آن را رد کرده و گفته است همکاری‌های نظامی دو کشور در چارچوب روابط دفاعی آن‌ها قرار داشته و ارتباطی به جنگ اوکراین ندارد.

اخبار مرتبط:
پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد
پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد

شرکت آرامکو عربستان در پی حمله اخیر به پالایشگاه نفت جازان، این پالایشگاه را تعطیل کرد.

انفجار یک نفتکش در تنگه هرمز
انفجار یک نفتکش در تنگه هرمز

یک نفتکش متخلف در تنگه هرمز که سیستم راداری خود را خاموش کرده بود، بعد از برخورد با مین منفجر شد.

المانیتور: امارات شریان اقتصادی خود را به دریای عمان منتقل کرده است
المانیتور: امارات شریان اقتصادی خود را به دریای عمان منتقل کرده است

خط‌لوله حبشان-فجیره زمانی صرفاً یک «بیمه‌نامه تنش» تلقی می‌شد، اما در شرایطی که صادرات کویت، عراق و قطر به دلیل انسداد هرمز متوقف شد، همین خط‌لوله مانع از سقوط مالی ابوظبی گردید. فجیره که سال گذشته با وجود رشد اقتصادی ۱۲ درصدی تنها ۱.۷ درصد از تولید ناخالص داخلی امارات را تشکیل می‌داد و به «خواب‌آلوده‌ترین شهر رو به رشد جهان» معروف بود، اکنون با اتصال به شبکه ریلی و جذب سرمایه‌های کلان، در حال تبدیل شدن به اصلی‌ترین هاب ترانزیتی کشور است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است