❮
کد خبر : 271349
انتشار : 2023/11/19 - 20:19
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

رسانه اصولگرا: حسن روحانی در دادگاه پرونده‌های قضایی دارد

پس از پایان ثبت نام داوطلبان انتخابات خبرگان رهبری، بررسی صلاحیت ثبت نام کنندگان برای این دوره از انتخابات مجلس خبرگان رهبری آغاز شد.

رسانه اصولگرا: حسن روحانی در دادگاه پرونده‌های قضایی دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سایت راه دانا نزدیک به بسیج با انتشار گزارشی درباره ثبت‌نام حسن روحانی در مجلس خبرگان نوشت: پس از پایان ثبت نام داوطلبان انتخابات خبرگان رهبری، بررسی صلاحیت ثبت نام کنندگان برای این دوره از انتخابات مجلس خبرگان رهبری آغاز شد.

حسن روحانی، یکی از چهره های ثبت نام کننده در انتخابات مجلس خبرگان است. چهره ای که عملکردش در طول 8 سال دوران ریاست جمهوری هنوز از خاطره مردم پاک نشده است.

بسیاری از کارشناسان اقتصادی بر این باورند که بخش عمده مشکلات امروز اقتصادی کشور ناشی از عملکرد دولت قبل در طول 8 سال مسئولیتش است عملکردی که کشور را معطل توافقی به نام برجام کرد تا با دیپلماسی التماسی مشکلات کشور را حل کند، اما هیچ دستاوردی برای کشور به دنبال نداشت.

رئیس جمهور سابق که این روزها به دنبال حفظ کرسی مسئولیت آن هم در مجلس خبرگان رهبری است، پس از پایان دوران ریاست جمهوری، تخلفات بسیاری داشت که پرونده های آن در محاکم قضایی در جریان است.

به گفته سخنگوی قوه قضائیه، پرونده تخلفات حسن روحانی در حال حاضر در دادگاه ویژه روحانیت در حال بررسی است.

«مداخلات روحانی در حوزه بورس و ارز» ، افتتاح پیش از موعد و تکمیل خط لوله گوره-جاسک در سال 1398 و «ایراد خسارت» به دلیل نواقص موجود در این خط لوله، «سوءمدیریت در ستاد ملی کرونا» از جمله پرونده های قضایی است که علیه روحانی تشکیل شده و در دادگاه در جریان است.

علاوه بر عملکرد وی در دوران مسئولیت 8 ساله اش، حوادثی همچون گرانی بنزین و واکنش تمسخر آمیز روحانی به آن با این عبارت که « من هم صبح جمعه فهمیدم بنزین گران شده!» خاطره ای تلخی است که هنوز از ذهن مردم پاک نشده است.

اخبار مرتبط:
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود

فعال سیاسی و رسانه‌ای، با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: پزشکیان از این تریبون تلاش کرد تصویری روشن از ایران ارائه دهد؛ چرا که ایران جنگ را آغاز نکرده، اما در برابر تجاوز تسلیم نشده است.

کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم
کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم

روزنامه کیهان نوشت: دشمن از جمله تحریک‌کنندگان ترامپ برای حمله به ایران و شرکای جنایت علیه مردم ایران باید ضرر اقتصادی حاصل از اقدام دشمن را جبران کنند مطابق قوانین بین‌المللی هر کشوری که سرزمین خود را در اختیار کشور دیگر (آمریکا و رژیم صهیونیستی) و یا گروه مسلحی قرار دهد تا به کشور ثالث دیگری (ایران) تجاوز نظامی کند، در این تجاوز مشارکت داشته است بنابراین؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم مسئول خسارت‌های وارده شده به ایران هستند و مطابق امر ولی فقیه باید غرامت‌های جنگ از این کشورها اخذ شود

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند
بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای مخالفت با مذاکره با آمریکا را اعلام کرد: تجربه چند ماه گذشته بار دیگر نشان داد که در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید. ملاک قانونی و راهنمای اساسی است و هر سخن تفرقه افکنانه، ناسنجیده، ناهماهنگ یا مخالف سیاست‌های اعلام شده به ویژه سخنان اخیر درباره رفراندم و صلح شرافتمندانه در برابر تهاجم دشمنی که درمیانه مذاکرات به کشور عزیز ما حمله کرده و به جز تسلیم محض به چیز دیگری راضی نمی‌شود، به معنای تسلیم در برابر دشمن و تشویش افکار عمومی و جرمی نابخشودنی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است