کد خبر : 271322
انتشار : 2023/12/02 - 18:04
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

آلودگی هوای تهران افزایش یافت

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، افزایش غلظت آلاینده‌ها در نواحی شهری و پرتردد به‌ویژه از امشب تا صبح چهارشنبه (۱۵ آذرماه) مورد انتظار است.

آلودگی هوای تهران افزایش یافت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی، وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش ملایم باد، در ارتفاعات گاهی وزش متوسط باد پیش‌بینی می‌شود.

با توجه به استقرار جوی پایدار و عدم وزش باد قابل ملاحظه شرایط برای انباشت ذرات آلاینده هوا و افزایش غبار مهیاست، از این رو روند کاهش کیفیت هوا در سطح استان و افزایش غلظت آلاینده‌ها در نواحی شهری و پرتردد به ویژه از امشب تا صبح چهارشنبه (۱۵ آذرماه) مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، فیروزکوه با کمینه دمای ۵- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا یکشنبه (۱۲ آذرماه) صاف و غبار محلی، گاهی وزش باد ملایم از بعد از ظهر غبارآلود با حداقل دمای ۶  و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد و طی ‌دوشنبه (۱۳ آذرماه) صاف و غبار محلی، گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۸  درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد
نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان که سال‌ها محل بحث میان دستگاه‌های مختلف بوده، حالا بیش از هر زمان دیگری به مرحله اجرا نزدیک شده است. اظهارات اخیر سخنگوی وزارت کشور، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و پلیس راهور موید این است که به زودی قفل صدور «گواهینامه موتورسواری زنان» شکسته می‌شود.

هشدار اشعه فرابنفش در تهران؛ هواشناسی: خروج از منزل به شدت آسیب‌زا است
هشدار اشعه فرابنفش در تهران؛ هواشناسی: خروج از منزل به شدت آسیب‌زا است

هواشناسی،‌ اشعه ماورای بنفش تهران را امروز در مرحله هشدار اعلام کرد که خروج از منزل به شدت آسیب‌زا است.

چمران: با حضور بی‌حجاب‌ها در کافه‌ها، کافه‌ها خیلی کافه می‌شوند
چمران: با حضور بی‌حجاب‌ها در کافه‌ها، کافه‌ها خیلی کافه می‌شوند

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، در پاسخ به سؤالی درباره تفاوت برخورد با زنان بدون حجاب در تجمعات شبانه خیابانی و کافه‌ها گفت: آن وقت کافه‌ها خیلی کافه می‌شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است