کد خبر : 270817
انتشار : 2023/11/16 - 15:22
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: اکثریت نمایندگان دنبال استیضاح امیرعبداللهیان نیستند

مجید نصیرایی درباره استیضاح وزیر امور خارجه رئیسی گفت: قطعا و یقیناً قاطبه نمایندگان این حرکت را دنبال نکردند و نمی‌کنند.

نماینده مجلس: اکثریت نمایندگان دنبال استیضاح امیرعبداللهیان نیستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: مجید نصیرایی، نماینده طبس و فردوس در مجلس درخصوص مطرح شدن استیضاح وزیر خارجه به ویژه در شرایط کنونی منطقه، گفت: یکی از دوره‌های موفق وزارت امور خارجه که هم پرکار، هم فعال و هم موثر بوده همین دوران کنونی است. موفقیت‌های چشمگیر، عضویت در نهادها، سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و ایجاد ارتباطات بسیار خوب با همسایگان از جمله اتفاقات خوبی بوده که در این دوره رقم خورده است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر گرفتن حقوق ملت که در کشورهای مختلف این‌ها مانده بود. در نتیجه یکی از فرصت‌های خیلی خوب و یکی از دوران توانمند و مثبت وزارت خارجه را شاهد هستیم.

نماینده مردم طبس تصریح کرد: وزارت خارجه در همین تحولات غزه و جنایاتی که رژیم صهیونیستی در حال ارتکاب به آن‌هاست عملکرد خوب و فعالانه‌ای داشته اعم از سفرهای وزیر امور خارجه، رایزنی‌های تلفنی با کشورهای مختلف منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و تلاشی موثر که از نخستین روز آغاز شد تا گامی در جهت توقف کشتار زنان و کودکان و به نوعی نسل کشی در غزه برداشته شود.

نصیرایی تاکید کرد: قطعا حاشیه‌سازی‌هایی که در این دوران بخواهد به وجود بیاید پیرامون این حرکت کمکی به تقویت که نمی‌کند بلکه عملا توانمندی و فعالیت کنونی را تضعیف می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: قطعا و یقیناً قاطبه نمایندگان این حرکت را دنبال نکردند و نمی‌کنند.

اخبار مرتبط:
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: از مرحله مواجههٔ دفاعی و پدافندی عبور کرده‌ایم و امروز در آستانه عملیات‌های تهاجمی قرار داریم.

ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است
ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرده نشانه‌هایی از فعالیت در سایت موسوم به «کوه کلنگ» در ایران مشاهده شده است؛ سایتی که تهران پیش‌تر وجود فعالیت هسته‌ای در آن را رد کرده بود. به‌گفته دیپلمات‌ها، این شواهد می‌تواند شامل تحرکات فنی یا تغییرات در زیرساخت‌ها باشد، هرچند آژانس جزئیات دقیق ارائه نکرده است.

نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم
نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان هنوز نیروهای مسلح و مردم ایران را نشناخته اند گفت: جنگ را تا پیروزی نهایی ادامه خواهیم داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است