کد خبر : 270485
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۳ - 14:08
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رشیدی‌کوچی: مجلس بعدی دولت را اذیت می‌کند

اختلافات میان بهارستان و پاستور هر روز آشکارتر می‌شود و با رد صلاحیت برخی نمایندگان توسط هیأت اجرایی وزارت کشور، هر دو قوه شمشیر خود را علیه دیگری تیز کرده‌اند.

رشیدی‌کوچی: مجلس بعدی دولت را اذیت می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: چنانچه برخی نمایندگان رد صلاحیت‌های اخیر را «انتقام جویی دولت» علیه منتقدانش خاصه منتقدانش در مجلس می دانند. با این وجود معاون رئیسی منتقدان به ردصلاحیت ها را دعوت به متانت می کند و گفته می شود وزیر کشور نیز در جمعی گفته است«فضای انتقادی به فضای انتخاباتی وصل نشود که این کار ممکن است به مشارکت آسیب بزند.»

جلال رشیدی کوچی، نماینده مرودشت، از جمله منتقدان دولت در پارلمان است که از ردصلاحیت ها مصون مانده است او در گفتگویی از جریان خالص سازی روایت می کند که در دولت نیز نفوذ کرده است.

او تاکید دارد؛ «با قاطعیت می‌گویم و شما این خبر را کار کنید و به یادگار از من داشته باشید که هیچ مجلسی مثل مجلس فعلی با دولت همکاری نکرده‌ و نخواهد کرد. به‌ نظرم مجلس بعدی دولت را خیلی اذیت کند.»

اخبار مرتبط:
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است

نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل، در پاسخ به ادعای رویترز پیرامون ارسال لانچر موشک فتح به روسیه آن را ادعایی مضحک خواند.

روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی
روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی

وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که وزیران خارجه این کشور و ایران در جده دیدار و درباره تحولات منطقه رایزنی کردند.

«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد
«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

تسنیم نوشت: «سیدعلی مدنی‌زاده» اقتصاددان و رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه شریف گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی گری پست وزارت امور اقتصادی و دارایی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است