مجری توهینکننده به حسن روحانی، مشاور مدیرعامل شرکت بهنوش شد
طهماسبی به پاس توهین به حسن روحانی مشاور مدیرعامل شرکت بهنوش شد.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ اصلاحات نیوز نوشت: امیرحسین طهماسبی به پاس توهین به حسن روحانی روی آنتن زنده بدون هیچ سابقه مرتبط مشاور مدیرعامل شرکت بهنوش شد.
دفتر وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که «اسرائیل کاتس» امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد. در بیانیه دفتر کاتس آمده است: «در جریان این سفر، وزیر دفاع درباره مجموعهای از مسائل امنیتی و سیاسی با همتای آمریکایی خود گفتوگو خواهد کرد که مهمترین آنها ایران و تهدیدهای منطقهای دیگر، مسائل مربوط به خریدهای نظامی، و همکاریهای راهبردی بیشتر خواهد بود.»
سخنگوی دولت ، خروج اتباع غیرمجاز را خواست مردم عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه حجم زیادی از اقتصاد ما با یارانه است، طبیعتا در راستای ساماندهی اقتصاد، موضوع ساماندهی اتباع غیرمجاز امر مهم تلقی میشود.