کد خبر : 270010
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۰ - 18:39
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

جعفرزاده ایمن‌‌آبادی: با بیش از ۷۰% جانبازی التزام عملی بنده به جمهوری اسلامی ثابت نشده

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از رد صلاحیت خود خبر داد و نوشت: با بیش از 70 درصد جانبازی التزام عملی بنده به جمهوری اسلامی ثابت نشده است.

جعفرزاده ایمن‌‌آبادی: با بیش از ۷۰% جانبازی التزام عملی بنده به جمهوری اسلامی ثابت نشده

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی هم به دلیل عدم التزام عملی به جمهوری اسلامی ردصلاحیت شد.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی از رد صلاحیت خود توسط هئیت اجرایی با استناد به بند ۲ ماده ۳۱ خبر داد.

اخبار مرتبط:
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران

خسرو معتضدتاریخ‌نگار و جمعیت‌شناس با تأکید بر اینکه رادیو و تلویزیون ما باید برنامه عبری داشته باشد، گفت: دولت ایران الآن باید به دنیا بگوید که اسرائیل و آمریکا تجاوزگر هستند. ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم؛ ولی شما ظریف را کنار گذاشته‌اید. این آدم یک سیاستمدار جهانی و شناخته شده است. چنین آدمی باید بر سر کار بیاوریم تا در سازمان ملل صحبت کند و مردم دنیا بدانند که نتانیاهو دید جلسات مسقط و رم داشت روابط را درست می‌کرد و به همین دلیل حمله کرد.

ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل
ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مدعی شد: وزیر خارجه آمریکا، حمله اسرائیل را از قبل به ایران اطلاع داده بود.

درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران
درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

صدراعظم آلمان گفت از شورای امنیت خواهیم خواست تا «مکانیسم ماشه» علیه ایران را فعال کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است