کد خبر : 269660
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۸ - 17:20
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فعال سیاسی اصولگرا: به اداره کشور توسط رئیسی نمی‌توان امیدوار بود

حسن بیگی گفت: عدم هماهنگی مجلس و دولت، وزارتخانه ها، دستگاه ها و نهادهای اقتصادی نوید خوبی از آینده اقتصاد کشور نمی دهد. علاوه بر این، کنترلی بر قیمت ها وجود ندارد و نظام قیمت گذاری کاملا رها به نظر می رسد.

فعال سیاسی اصولگرا: به اداره کشور توسط رئیسی نمی‌توان امیدوار بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فردانیوز نوشت: سخنگوی دولت گویا نخستین روزی است که در این مسئولیت قرار گرفته و همچون ابتدای این دوره سیزدهم ریاست جمهوری تأکید مکرری بر امید به آینده اقتصاد کشور دارد.

ابوالفضل حسن بیگی درباره میزان امید به آینده اقتصاد کشور گفت: ایران وقتی عضویت بریکس و شانگهای درآمد، از جمله نشانه های امیدبخش برای آینده اقتصاد کشور بود اما با گذشته زمان مشخص شد این عضویت برای کاهش وابستگی اقتصاد به دلار کافی نیست.

وی با بیان اینکه هنوز بریکس و شانگهای در بین اعضای خودش جا باز نکرده، ادامه داد: هند و چین با وجودی که عضو بریکس هستند، با یکدیگر رقابت دارند. رقابت هند با چین به حدی است که اخیرا از شانگهای و بریکس فاصله گرفته و تلاش می کند با عقد قرارداد با امارات، ترکیه و رژیم صهیونیستی گوی سبقت را از چین برباید. در واقع نوعی انشعاب در بریکس و شانگهای را شاهد هستیم.

این فعال سیاسی اصولگرا با تأکید بر لزوم ثبات قیمت ارز یادآور شد: تولیدات کشاورزان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ ۶ درصد رشد داشت اما نوسانات ارزی آنها را با مشکلات زیادی مواجه کرده است. البته آثار این مشکلات در سایر حوزه های تولید نیز مشاهده می شود. دولت باید سیاست های ثبات ارزی را پیش گیرد تا نتایج مثبت رشد تولید در اقتصاد نمایان شود.

وی با اشاره به تغییرات لحظه ای قوانین و مقررات اقتصادی در مجلس و دولت افزود: عدم هماهنگی مجلس و دولت، وزارتخانه ها، دستگاه ها و نهادهای اقتصادی نوید خوبی از آینده اقتصاد کشور نمی دهد. علاوه بر این، کنترلی بر قیمت ها وجود ندارد و نظام قیمت گذاری کاملا رها به نظر می رسد.

این نماینده ادوار مجلس با اشاره به وعده های انتخاباتی سیدابراهیم رئیسی اظهار کرد: گذشته ۲.۵ سال از عمر دولت سیزدهم نشان می دهد که جامه عمل پوشاندن به آن وعده ها در توان این دولت نیست. در مجموع به اداره کشور با این سبک و روش نمی توان امیدوار بود چون دولت مردم را امیدوار می‌کند اما سر سفره‌ها چیزی نمی‌آید.

 

اخبار مرتبط:
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران

خسرو معتضدتاریخ‌نگار و جمعیت‌شناس با تأکید بر اینکه رادیو و تلویزیون ما باید برنامه عبری داشته باشد، گفت: دولت ایران الآن باید به دنیا بگوید که اسرائیل و آمریکا تجاوزگر هستند. ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم؛ ولی شما ظریف را کنار گذاشته‌اید. این آدم یک سیاستمدار جهانی و شناخته شده است. چنین آدمی باید بر سر کار بیاوریم تا در سازمان ملل صحبت کند و مردم دنیا بدانند که نتانیاهو دید جلسات مسقط و رم داشت روابط را درست می‌کرد و به همین دلیل حمله کرد.

ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل
ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مدعی شد: وزیر خارجه آمریکا، حمله اسرائیل را از قبل به ایران اطلاع داده بود.

درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران
درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

صدراعظم آلمان گفت از شورای امنیت خواهیم خواست تا «مکانیسم ماشه» علیه ایران را فعال کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است