کد خبر : 269281
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۶ - 11:08
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

محمد الهندی: آماده ادامه جنگ با اسرائیل برای مدت طولانی هستیم

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی ضمن تاکید بر حضور نیروهای «سرایا القدس» در نبرد زمینی با نظامیان رژیم اشغالگر و آمادگی آنان برای ادامه درگیری تاکید کرد: هرچقدر هم که روزهای تجاوز اسرائیل طولانی شود، مجبور به تبادل اسرا خواهد شد.

محمد الهندی: آماده ادامه جنگ با اسرائیل برای مدت طولانی هستیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛  فارس نوشت: محمد الهندی، معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی، در مصاحبه اختصاصی با شبکه «الجزیره»، تاکید کرد که «هرچقدر هم که روزهای تجاوز اسرائیل به نوار غزه طولانی شود، سرانجام مجبور به تبادل اسرا خواهد شد».

الهندی در ادامه این گفت‌وگو درباره «پیروزی مورد انتظار با وجود رنج‌کشیدن ملت فلسطین» و معادلات سیاسی و نظامی جدید تحمیل شده توسط عملیات «طوفان الاقصی» صحبت کرده و درباره مشارکت‌شان در درگیری‌ها گفت: ارزیابی جامعی از آمادگی‌های سرایا القدس در سطوح نظامی و میدانی به عمل آوردیم.

وی درباره پرونده تبادل اسرا تصریح کرد: روند تبادل اسرا تنها به جنبش جهاد اسلامی یا حماس محدود نمی‌شود، بلکه فرآیندی است که به کل مردم فلسطین مربوط می‌شود؛ چرا که بیش از ۶۰۰۰ اسیر فلسطینی در زندان های دشمن‌اند که رهبران و مبارزان این مردم هستند.

این مقام جهاد درباره حضور ساخه نظامی این جنبش در عملیات طوفان الاقصی خاطرنشان کرد: سرایا القدس از نظر نظامی در وضعیت خوبی قرار دارد و در میدان هم به مقابله با نیروهای دشمن که با گلوله‌های خمپاره و موشک به غزه حمله می‌کنند، ادامه می‌دهد.

الهندی در این باره افزود: سرایا القدس به شلیک موشک به عمق صهیونیست‌ها و شهرک‌های اشغالی نوارغزه ادامه می‌دهد؛ نیروهای ما از روحیه بالایی برخوردارند و آماده ادامه جنگ برای مدت طولانی هستند.

او در پاسخ به سوال خبرنگار الجزیره از هدف جنبش جهاد اسلامی از انجام عملیات در جبهه جنوبی لبنان، تصریح کرد: پیام انجام عملیات از جبهه لبنان این بود که تاکید کنیم ما یک ملت هستیم و یک آرمان داریم و با یک دشمن مقابله می‌کنیم؛ دشمن فقط فلسطین را هدف نمی‌گیرد، بلکه کل امت ما را هدف قرار داده است.

معاون دبیرکل جنبش حماس در پایان این گفت‌وگو، ضمن اشاره غربی‌ها به حمایت همه‌جانبه از جنایات رژیم اشغالگر و در انتقاد از مواضع کشورهای عربی خاطرنشان کرد: مواضع کشورهای عربی که در نشست قاهره نتوانست حتی یک قطره آب به غزه بیاورد، نه برای اسرائیل و نه برای آمریکایی‌ها ارزش و وزنی ندارد.

«طارق سلمی» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی هم روز شنبه، در گفت‌وگو با شبکه «الجزیره» تصریح کرده بود: اسرائیل در مقابل مقاومت ما و حتی شهرک‌نشینان خود شکست خواهد خورد؛ دشمن در شمال غزه در حال عقب‌نشینی است و متحمل خسارت می‌شود، زیرا مقاومت به نیروهایش آسیب رسانده است.

اخبار مرتبط:
خروج اتباع افغانستانی از ایران؛ روند، دلایل و پیامدها
خروج اتباع افغانستانی از ایران؛ روند، دلایل و پیامدها

بر اساس گزارش وزارت کشور، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۷۱۷ هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی از کشور خارج شده‌اند. این روند از طریق سه مرز اصلی—دوغارون، میلک و مرز خراسان جنوبی—انجام شده و همچنان ادامه دارد. دولت ایران ضرب‌الاجلی برای خروج اتباع فاقد مدارک تعیین کرده که ۱۵ تیرماه ۱۴۰۴ پایان آن بود.

تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم 91 نفر رسیده و بیش از 30 نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین
خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین

سرویس فوریت‌های اضطراری روسیه در بیانیه‌ای از خودکشی «رومن استاروویت»، وزیر سابق حمل و نقل این کشور خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است