کد خبر : 268880
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۳ - 20:04
دسته‌بندی : سیاسی، برگزیده ها
چاپ

لاهوتی، نماینده مجلس دهم: مَردم هم در همین کشتی که ما نشسته‌ایم، نشسته‌اَند

نماینده اصولگرای مجلس دهم نسبت به مشارکت مردم در انتخابات و معیشت بد مردم واکنش نشان داد.

لاهوتی، نماینده مجلس دهم: مَردم هم در همین کشتی که ما نشسته‌ایم، نشسته‌اَند

به گزارش سایت خبری مدارا، فردانیوز نوشت: مهرداد لاهوتی، نماینده مجلس دهم درباره تأثیر وضعیت نابسامان اقتصادی بر میزان مشارکت مردم در انتخابات گفت: باید با مردم گفتگو کرد و از تأثیر مثبت گفتگو با مردم نباید غافل شد. مشکلات اقتصادی مردم انکارناپذیر است یعنی نمی شود به مردم گفت مشکل اقتصادی وجود ندارد و به این امید هم باشیم که مردم در انتخابات مشارکت کنند.

وی افزود: مردم از وضعیت نامطلوب اقتصادی نگران هستند و کمتر به حل این مشکلات امیدوارند اما با وجود این واقعیت، معتقدم اگر راه حل های منطقی برای حل مسائل را خوب برای مردم تشریح کنیم به طوریکه منجر به امیدواری جامعه شود، قطعا این مسئله تأثیر مثبت بر میزان مشارکت در انتخابات خواهد گذاشت.

این فعال سیاسی یادآور شد: اگر در چند ماه باقی مانده تا انتخابات، همه جریان های سیاسی روی موضوع راهکارهای افزایش مشارکت مردم و احیای اعتماد عمومی در سایه ارائه راه حل های عملیاتی و منطقی برای مشکلات اقتصادی اتفاق نظر پیدا کنند، قطعا و حتما نتایج خوبش را در انتخابات اسفندماه شاهد خواهیم بود چون همه ما در یک کشتی نشستیم و مردم می دانند اگر به این کشتی آسیب وارد شود، همگان آسیب می بینند.

اخبار مرتبط:
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات

عباس گودرزی با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه) مجلس گفت: پیش از شروع جلسه علنی امروز، جلسه غیرعلنی با حضور وزیر اطلاعات و معاونانش برگزار شد. در این جلسه وزیر اطلاعات گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در قبل و بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه کرد و آسیب‌ها، اشکالات و ایرادات شناسایی شد و مورد بحث و برسی قرار گرفت.

نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند
نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند

نایب رئیس مجلس، با تأکید بر نقش مؤثر ایستگاه‌های ایست و بازرسی در تأمین امنیت محلات در روزهای بحرانی، خواستار تداوم فعالیت این ایستگاه‌ها با همکاری بسیج و سایر نهادهای مسئول شد.

درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل
درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل

وزیر خارجه ایران طی سخنرانی در نشست شورای وزیران سازمان همکاری شانگهای و با اشاره به اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: از شورای سران سازمان همکاری شانگهای درخواست می‌کنم که وضعیت تجاوز را در سریع‌ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار داده و تصمیمی در جهت ارائه حمایت سیاسی لازم و سایر مساعدت‌های مرتبط به جمهوری اسلامی ایران اتخاذ نماید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است