کد خبر : 268314
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۱ - 14:00
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

نماینده مجلس: در برنامه هفتم، قصد داشتند اطلاعات مردم را تحت عنوان «آینده پژوهی» رصد کنند

​غلامرضا نوری قزلجه، نماینده مجلس، درباره ماده‌ای جنجالی برنامه هفتم توسعه گفت: دخالت در حریم خصوصی مردم، ماده ۷۵ برنامه هفتم توسعه بود که خوشبختانه با فشاری که در صحن آوردیم و اصراری که برای اعمال اصل ۲۵ قانون اساسی کردیم که گفته شد این موضوع با اصل ۲۵ مغایرت دارد، این ماده به کمیسیون تلفیق برگشت داده شد.

نماینده مجلس: در برنامه هفتم، قصد داشتند اطلاعات مردم را تحت عنوان «آینده پژوهی» رصد کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: برنامه هفتم توسعه، اما و اگر‌های بسیاری را به دنبال دارد؛ از جمله بحث مداخله در حریم خصوصی افراد. اگرچه مجلس در برابر این ماده‌ی مناقشه برانگیز مقاومت کرده است، اما در نهایت ماده فوق بر سر جای خود با اصلاحاتی باقیست.

غلامرضا نوری قزلجه، نماینده مجلس، درباره ماده‌ای جنجالی برنامه هفتم توسعه به «انتخاب» گفت: دخالت در حریم خصوصی مردم، ماده ۷۵ برنامه هفتم توسعه بود که خوشبختانه با فشاری که در صحن آوردیم و اصراری که برای اعمال اصل ۲۵ قانون اساسی کردیم که گفته شد این موضوع با اصل ۲۵ مغایرت دارد، این ماده به کمیسیون تلفیق برگشت داده شد.

وی افزود: یکشنبه مجددا این ماده را در صحن برمی‌گردانند و باید ببینیم چقدر اصلاح شده است. آنچه در گزارش اولیه و لایحه بود ناقض اصل ۲۵ و سرک کشیدن بی مورد در زندگی خصوصی مردم با نام آینده‌پژوهی بود، که قصد داشتند اطلاعات مورد به مورد افراد را در یک پایگاه مشخص رصد کنند. حالا این ماده به کمیسیون برگشته و باید ببینیم اصلاحات مدنظر کفایت می‌کند یا خیر!

وی در ادامه در رابطه با پیشنهاد مجلس برای اصلاح ماده ۷۵ برنامه هفتم توسعه اشاره کرد: این ماده همانطور که گفته شد بخاطر اشکالات وارد شده به کمیسیون تلفیق برگشت شده است.

نوری قزلجه عنوان کرد: پیشنهاد مشخص من این بود که باید قید شود اطلاعات فردی نباید مورد بهره برداری و سوءاستفاده قرار بگیرد. این قید باید حتما در قانون آورده شود وگرنه منجر به این خواهد شد که اطلاعات افراد مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و اعتماد عمومی را دچار مشکل می‌کند. اجرا این بند فعالیت اقتصاد دیجیتال را که در برنامه هفتم نیز برای آن برنامه دارند هم دچار مشکل می‌شود و دیگر کسی به پلتفرم‌ها اعتماد نمی‌کند.

وی درباره زیان اقتصادی در اثر بی اعتمادی مردم به پلتفرم‌ها گفت: وقتی هر سفر و خرید شما گزارش شود و در یک سامانه پایش شود طبیعتا افراد فاصله خواهند گرفت و بخش اقتصاد دیجیتال هم محقق نخواهد شد و یک جو بی اعتمادی در رابطه با اقتصاد دیجیتال و پلتفرم‌های مختلف شکل می‌گیرد که باعث زیان اقتصادی خواهد شد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بحران‌های اقتصادی و معیشتی خانواده‌ها بر فرآیند یادگیری دانش‌آموزان تاثیر گذاشته است
نماینده مجلس: بحران‌های اقتصادی و معیشتی خانواده‌ها بر فرآیند یادگیری دانش‌آموزان تاثیر گذاشته است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیر مشکلات اقتصادی و معیشتی خانواده ها در فرایند یادگیری دانش‌آموزان، اظهار داشت: وقتی خانواده هایی را می‌بینید که دچار بحران های خانوادگی، اقتصادی و یا معیشتی هستند، این مسأله در فرایند یادگیری دانش آموزان در مدارس هم اثر می‌گذارند.

وزیر ارشاد: اصرار داشتم که مخبر از طرف دولت نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود
وزیر ارشاد: اصرار داشتم که مخبر از طرف دولت نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود

اسماعیلی می گوید اصرار داشتم که مخبر به‌نمایندگی از دولت در انتخابات شرکت کند. مخبر گفت؛ نه! حضرت آقا این مسئولیت دولت گذار را به من دادند و من اگر بخواهم به عرصه انتخابات بیایم،‌ در ادامه انجام وظایف رئیس‌جمهور شهید کوتاهی می‌شود،‌ من هم بیایم چه‌کسی می‌خواهد کشور را اداره کند؟

نماینده مجلس: پزشکیان بر اساس شاخص‌های رهبری کابینه خود را انتخاب کند
نماینده مجلس: پزشکیان بر اساس شاخص‌های رهبری کابینه خود را انتخاب کند

نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم آقای پزشکیان کابینه خود را بر اساس شاخصه‌های مقام معظم رهبری معرفی کند تا انسجام و وحدت لازم نیز میان مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم ایجاد شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است