کد خبر : 268242
انتشار : 2023/11/02 - 09:23
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان:

وحدت رویه در بیان مطالبات بازنشستگان اصفهان ایجاد شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه باید غربالگری در زمینه مطالبات بازنشستگان انجام شود، گفت: باید وحدت رویه در بیان مطالبات ایجاد شود تا به حل مساله برسیم.

وحدت رویه در بیان مطالبات بازنشستگان اصفهان ایجاد شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدرضا جان نثاری در جمع بازنشستگان صندوق فولاد استان اصفهان اظهار داشت: تکریم بازنشستگان و توجه به مطالبات آنها بر همگام واجب است و باید همه در قبال بازنشستگان باید احساس مسئولیت داشته باشند.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه مطالبات بازنشستگان باید در قالب فهرست گونه برای پیگیری دسته بندی شود، ابراز داشت: باید مطالبات بر اساس قانون عنوان شود و البته باید توجه داشت که برخی از مطالبات بازنشستگان قانونی نیست اما منطقی است که باید بررسی شود.

مسئولان صندوق بازنشستگی حساسیت لازم را برای احقاق حقوق بازنشستگان ایجاد نکرده اند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه باید با رسیدگی درست از تکرار تجمعات بازنشستگان در اصفهان جلوگیری کنیم، ادامه داد: ادامه تجمعات می‌تواند مشکلات امنیتی ایجاد کند.

وی با بیان اینکه مسئولان صندوق بازنشستگی حساسیت لازم را برای احقاق حقوق بازنشستگان ایجاد نکرده اند، ابراز داشت: باید با حساسیت پای موضوع مشکلات بازنشستگان بایستند.

جان نثاری با بیان اینکه باید غربالگری در زمینه مطالبات بازنشستگان انجام شود، گفت: باید وحدت رویه در بیان مطالبات ایجاد شود و با حضور مسئولان به این مشکلات رسیدگی شود.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است