کد خبر : 268170
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۰ - 20:07
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

تقویم میلادی رسما جایگزین تقویم هجری در عربستان شد

کابینه عربستان تصویب کرد که تعاملات و امور رسمی در این کشور بر مبنای تاریخ میلادی انجام شود.

تقویم میلادی رسما جایگزین تقویم هجری در عربستان شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ به نقل از «الخلیج آنلاین» کابینه عربستان روز گذشته در جلسه ای به ریاست محمد بن سلمان، نخست وزیر و ولیعهد این کشور، با مبنا قرار دادن تقویم میلادی در تمامی تعاملات و امور رسمی به استثنای امور مرتبط با احکام اسلامی (که بر مبنای تقویم هجری محاسبه می شود) موافقت کرد.

محمد بن سلمان یک بار دیگر جهان را سورپرایز کرد 

عربستان پیش از این تصویب کرده بود که پس از ۸۶ سال رسمیت تقویم هجری، از اکتبر ۲۰۱۶ در تعاملات این کشور از تقویم میلادی استفاده شود.

در جلسه روز گذشته کابینه عربستان همچنین برخی از طرح ها، توافقات دوجانبه و تفاهمات با برخی از کشورها و نیز تشکیل مجدد کمیته حل و فصل مناقشات و تخلفات بیمه ای در ریاض تصویب شد.

اخبار مرتبط:
وزیرخارجه عراق: از پیامد‌های هرگونه جنگ علیه ایران نگران هستیم
وزیرخارجه عراق: از پیامد‌های هرگونه جنگ علیه ایران نگران هستیم

فواد حسین وزیر خارجه عراق اعلام کرد که بغداد از طریق یک واسطه، «پیام‌هایی» درباره قصد اسرائیل برای انجام حملات نظامی علیه این کشور در پاسخ به عملیات گروه‌های مسلح علیه این رژیم دریافت کرده است. او تأکید کرد که مداخله آمریکا در این موضوع مانع از انجام این حملات شد.

نیویورک‌تایمز: ایران جزء لیست قرمز وزارت خارجه ترامپ به شمار می‌رود که شهروندان ایرانی را از ورود به آمریکا منع می‌کند
نیویورک‌تایمز: ایران جزء لیست قرمز وزارت خارجه ترامپ به شمار می‌رود که شهروندان ایرانی را از ورود به آمریکا منع می‌کند

نیویورک‌تایمز نوشت: دولت ترامپ در حال بررسی اعمال محدودیت‌های جدیدی بر شهروندان حداکثر ۴۳ کشور به‌عنوان بخشی از ممنوعیت تازه‌ای برای سفر به ایالات متحده است که از محدودیت‌های اعمال‌شده در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ گسترده‌تر خواهد بود. این خبر را مقاماتی که از این موضوع اطلاع دارند، اعلام کرده‌اند.

وزیرخارجه انگلیس: از پیشنهاد آتش‌بس که مورد توافق آمریکا و اوکراین قرار گرفته، استقبال می‌کنیم / توپ اکنون در زمین روسیه است
وزیرخارجه انگلیس: از پیشنهاد آتش‌بس که مورد توافق آمریکا و اوکراین قرار گرفته، استقبال می‌کنیم / توپ اکنون در زمین روسیه است

دیوید لمی وزیر امور خارجه انگلیس گفت: از پیشنهاد آتش‌بس که توسط ایالات متحده و اوکراین مورد توافق قرار گرفته است، استقبال می‌کنیم و توپ اکنون در زمین روسیه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است