کد خبر : 268146
انتشار : 2023/11/01 - 17:25
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

روحانی: در ۳ مرحله از جنگ با آمریکا در دوره ترامپ عبور کردیم

حسن روحانی گفت: روزی که پهپاد آمریکایی در خلیج فارس هدف قرار گرفت، آمریکایی‌ها ما را تهدید کردند، پیام‌های مختلفی مبادله شد و به طور حساب‌شده جلوی جنگ گرفته شد.

روحانی: در ۳ مرحله از جنگ با آمریکا در دوره ترامپ عبور کردیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبر آنلاین نوشت: حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رئیس‌جمهور دولت‌های یازدهم و دوازدهم در ادامه جلسات خود با فعالان گروه‌ها و احزاب سیاسی، در چند روز گذشته با اعضای شورای مرکزی، کمیته سیاسی و دبیران استانی حزب اعتدال و توسعه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار، با بیان اینکه در سه مورد تا مرز جنگ پیش رفتیم، اظهار کرد: روزی که پهپاد آمریکایی در خلیج فارس هدف قرار گرفت، آمریکایی‌ها ما را تهدید کردند، پیام‌های مختلفی مبادله شد و به طور حساب‌شده جلوی جنگ گرفته شد. بار دوم پس از حمله به آرامکو بود که آمریکایی‌ها ما را متهم کردند. مورد سوم بعد از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی بود که باید به آن جنایت بزرگ آمریکا پاسخ می‌دادیم. آنها می‌گفتند اگر به نیروهای ما حمله کنید ما ۵۲ نقطه ایران را مورد حمله قرار می‌دهیم. اما ما عین‌الاسد را هدف گرفتیم که طرحی برنامه‌ریزی شده بود. در مجموع ما توانستیم در سه مرحله از جنگ با آمریکا در دوره ترامپ عبور کنیم.

رئیس‌جمهور دولت‌های یازدهم و دوازدهم، سخنرانی رهبر انقلاب چند روز پس از آغاز جنگ اخیر غزه را پیام مهمی عنوان کرد که جنگ را از کشور دور کرد و گفت: در همه مقاطع گذشته با هماهنگی با رهبر معظم انقلاب و تدبیر و تصمیم ایشان، سایه جنگ از ایران دور شد، همانطور که ایشان پس از جنگ اوکراین در یک سخنرانی، پای ایران را از مهلکه کنار کشیدند.

اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰
واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰

واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰ موضوع مسدود شدن سایت فوتبال 360 در جلسه هیئت دولت مطرح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است