کد خبر : 268113
انتشار : 2023/11/01 - 13:33
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان: مجلس یازدهم عملکرد قابل‌دفاعی ندارد

سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان گفت: مجلس یازدهم عملکرد قابل دفاعی ندارد و همین امر موجب قهر بخش‌هایی از جامعه با انتخابات و صندوق‌های رأی شده است.

سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان: مجلس یازدهم عملکرد قابل‌دفاعی ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: منوچهر متکی در نشست هیئت عالی شورای وحدت با اشاره به نقش بانوان و جوانان به‌عنوان دوپیشران انتخابات پیش‌رو، گفت: برای انتخابات اسفند که مجلس دوازدهم را شکل می‌دهد دیدگاه و رویکرد کلان و جدی داریم.

وی با بیان اینکه «تحول‌خواهی»و «مردم‌محوری» شعار برنامه انتخاباتی ما را شکل می‌دهد، افزود: مردم انتظار دارند بدانند مجلس جدید چه تغییری ایجاد می‌کند؟ چه برنامه جدیدی دارد و چه حرف تازه‌ای مطرح می‌کند که ناظر بر حل مشکلات جامعه باشد؟

سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان گفت: مجلس یازدهم که واپسین ماه‌های خود را می‌گذراند عملکرد قابل دفاعی نداشته و همین امر موجب قهر بخش‌هایی از جامعه با انتخابات و صندوق‌های رأی شده است. اکنون ما می‌خواهیم آشتی با صندوق‌های رأی و انتخابات را با برنامه و راهبرد برقرار کنیم.

متکی افزود: همه تلاش کنیم تا انتخابات آتی با مشارکت بالا و با شور و نشاط برگزار شود. هم شورای نگهبان و وزارت کشور و هم احزاب سیاسی و کاندیداها در گرم‌شدن تنور انتخابات نقش ممتاز و مسئولیت جدی دارند.

اخبار مرتبط:
امارات بانک ملی ایران را تحریم کرد
امارات بانک ملی ایران را تحریم کرد

طبق اعلام این نهاد پولی، این اقدامات در پی وقوع تخلفات ناشی از عدم پایبندی شعب مذکور به مقررات، قوانین و تصمیمات نظارتی لازم‌الاجرا در امارات متحده عربی صورت گرفته است.

اعتراض یک مداح به سفر پزشکیان به نیویورک: خونخواهی آقایمان تبدیل شد به میتینگ و دورهمی شبانه و بعضاً بی‌خاصیت/ چرا باید با قاتلین رهبرمان دیدار کنند؟
اعتراض یک مداح به سفر پزشکیان به نیویورک: خونخواهی آقایمان تبدیل شد به میتینگ و دورهمی شبانه و بعضاً بی‌خاصیت/ چرا باید با قاتلین رهبرمان دیدار کنند؟

سیدرضا نریمانی،مداح اصولگرا، با اشاره به سفر مسئولان ایرانی به نیویورک برای اجلاس بین‌المللی سازمان ملل نوشت: واقعاً متوجه نمی‌شم برای چی مسئولین ما رفتن نیویورک؟ حالا رفتن، چرا باید با قاتلین امام و رهبرمون دیدار کنن؟ چی شد؟ نکنه یادمون رفت؟

کانادا پنج فرد و پنج نهاد ایرانی را تحریم کرد/ ساترا، کمیته فیلترینگ، گروه دوران تحریم شدند
کانادا پنج فرد و پنج نهاد ایرانی را تحریم کرد/ ساترا، کمیته فیلترینگ، گروه دوران تحریم شدند

دولت کانادا اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را علیه چند شخص و نهاد ایرانی اعمال می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است