کد خبر : 267973
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۰۹ - 13:28
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

شیرین عبادی: به احترام قانون حجاب سر می‌کنم

شیرین عبادی پاییز بیست سال پپیش یعنی ۲۳ مهرماه ۱۳۸۲ دربارهٔ رعایت نکردن حجابش در زمان کنفرانس مطبوعاتی‌اش در لندن در زمان دریافت جایزه نوبل صلح، گفت: قوانین جزایی، درون مرزی هستند، طبق قانون دولت جمهوری اسلامی ایران، رعایت حجاب برای زنانی که در ایران به سر می‌برند ضروری است. من به قانون احترام می‌گذارم و حجاب سر می‌کنم.

شیرین عبادی: به احترام قانون حجاب سر می‌کنم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شیرین عبادی پاییز بیست سال پپیش یعنی ۲۳ مهرماه ۱۳۸۲ دربارهٔ رعایت نکردن حجابش در زمان کنفرانس مطبوعاتی‌اش در لندن در زمان دریافت جایزه نوبل صلح، گفت: قوانین جزایی، درون مرزی هستند، طبق قانون دولت جمهوری اسلامی ایران، رعایت حجاب برای زنانی که در ایران به سر می‌برند ضروری است. من به قانون احترام می‌گذارم و حجاب سر می‌کنم.

خانم عبادی ۳ دیماه ۱۳۸۲ در گفت‌وگویی با شبکهٔ خبری دویچه وله دربارهٔ محتوای گفت‌وگویش با ژاک شیراک، رییس جمهور وقت فرانسه، گفت: مسائل خاصی مطرح نشد. یکی از آنها موضوع حجاب در فرانسه بود، که اخیراً صحبت آن را حتماً شنیده‌اید که ممنوعیتی هست برای ورود دختران محجبه به مدارس دولتی فرانسه و دیگری راجع به شیوهٔ دموکراسی در ایران.

او در بخشی از پاسخ به این پرسش که «آیا تاکید شما بر عدم تناقض دین اسلام با حقوق بشر نشان دهندهٔ خروج شما از حوزهٔ حقوق و وارد شدن به حوزهٔ الهیات نیست؟» گفته بود: اسلام بهانهٔ خوبی نیست برای نقض حقوق بشر. اسلام بهانهٔ خوبی نیست برای عدم رعایت دموکراسی؛ زیرا که اسلام اگر درست تفسیر شود،‌ اگر درست فهمیده شود تمام حقوق بنیادینی که در حقوق بشر برای انسانها به رسمیت شناخته شده را قبول دارد و حتی گامی فراتر از او هم می‌رود. یعنی اسلام به برابری انسان، به ارزش ذاتی انسان و آزادی انسان ارزش قائل است و دموکراسی و پلورالیسم فرهنگی را تحمل می‌کند. از اسلام بهانه نسازیم برای اینکه افکار استبدادی خودمان را توجیه کنیم.

مصطفی نیلی،‌ وکیل نرگس محمدی، که جایزه صلح نوبل امسال به او تعلق گرفته است، چند روز پیش در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است که «روز پنج‌شنبه بایستی خانم نرگس محمدی جهت معاینه توسط متخصص قلب و همچنین انجام آزمایش اکو قلب به بیمارستان اعزام می‌شدند اما به دلیل عدم رعایت حجاب اجباری، اعزام توسط مسئولان زندان لغو شد».

او چند روز پیش از آن هم در ایکس نوشته بود: «امروز برای ملاقات با خانم نرگس محمدی به زندان اوین رفتم. پس از مدتی انتظار در سالن ملاقات به من اعلام شد به دلیل اینکه خانم محمدی حاضر به سر کردن روسری و رعایت حجاب اجباری نشده‌اند مسئولان زندان اجازه ملاقات نمی‌دهند. در نتیجه بدون انجام ملاقات از زندان خارج شدم».

اخبار مرتبط:
گروسی، مدیرکل آژانس: از تلاش‌های مصر برای بازسازی راه‌های ارتباط میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قدردانی می‌کنم
گروسی، مدیرکل آژانس: از تلاش‌های مصر برای بازسازی راه‌های ارتباط میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قدردانی می‌کنم

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی از تلاش وزیر امور خارجه مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران قدردانی کرده و بر تلاش برای اعتمادسازی لازم به منظور ازسرگیری گفت‌وگوها درباره برنامه هسته‌ای ایران تاکید کرد.

قانون حجاب ابلاغ می‌شد آیا همبستگی‌ای که در جنگ دیدیم را شاهد بودیم؟ / سخنگوی دولت: وضع موجود تاییدی بر صحت عملکرد است؛ درست عمل شد
قانون حجاب ابلاغ می‌شد آیا همبستگی‌ای که در جنگ دیدیم را شاهد بودیم؟ / سخنگوی دولت: وضع موجود تاییدی بر صحت عملکرد است؛ درست عمل شد

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر قانون حجاب ابلاغ می‌شد آیا همبستگی‌ای که در جنگ دیدیم را شاهد بودیم؟ خاطرنشان کرد: وضع موجود تاییدی بر صحت عملکرد است؛ درست عمل شد.

وزیر خارجه عمان: بر ضرورت ازسرگیری مسیر مذاکراتی میان واشنگتن و تهران تأکید می‌کنیم؛ این موضوع برای تقویت امنیت منطقه اهمیت دارد
وزیر خارجه عمان: بر ضرورت ازسرگیری مسیر مذاکراتی میان واشنگتن و تهران تأکید می‌کنیم؛ این موضوع برای تقویت امنیت منطقه اهمیت دارد

وزیر خارجه عمان گفت: بر ضرورت ازسرگیری مسیر مذاکراتی میان واشنگتن و تهران تأکید می‌کنیم، چرا که این موضوع برای تقویت امنیت منطقه اهمیت دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است