کد خبر : 267668
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۰۷ - 18:47
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

رئیس کمیته سلامت شورای شهر: از ۵ میلیون موتورسیکلت در تهران، تنها ۴۰۰ دستگاه معاینه فنی دارند

سوده نجفی با تأکید بر اینکه برابر آمار اعلام شده نزدیک به پنج میلیون دستگاه موتور سیکلت در شهر تهران تردد دارند، گفت: از این تعداد تنها ۴۰۰ دستگاه معاینه فنی دارند که باقی دستگاه‌ها نیز باید مورد معاینه فنی قرار گیرد.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر: از ۵ میلیون موتورسیکلت در تهران، تنها ۴۰۰ دستگاه معاینه فنی دارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو با بیان اینکه بازدید‌های میدانی قطعاً می‌تواند در سیاستگذاری‌های شورای شهر تاثیرگذار باشد، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های جدی شورای شهر تهران موضوع آلودگی هوا و ترافیک است که بخشی از این موضوع در حوزه فعالیت معاینه فنی خودرو و موتورسیکلت‌هاست و در ماده ۶ قانون هوای پاک نیز به این مورد اشاره و وظایفی تعیین شده است.

وی ادامه داد: ستاد معاینه فنی خودرو در این دوره از مدیریت شهری اقدامات قابل توجهی در راستای افزایش تعداد مراکز، شبانه‌روزی بودن برخی از مراکز، نوبت‌دهی اینترنتی و مرکز ویژه بانوان داشته که حاصل این تلاش‌ها سبب کاهش زمان اخذ گواهی معاینه فنی و رضایت شهروندان بوده است.

رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد: بر اساس آمار‌های اعلام شده حدود ۳ میلیون خودروی فرسوده در شهر تهران وجود دارد که طبیعتاً این خودرو‌ها آلاینده بوده و مشکلات زیست محیطی به همراه دارند و ضروریست که زمان مراجعه به مراکز معاینه فنی به حداقل ۲ بار در سال کاهش یابد تا از این طریق خودرو‌های آلاینده شناسایی و نواقص ایمنی و فنی آن‌ها رفع شود.

وی با بیان اینکه آلودگی هوا سبب مرگ خاموش است، یادآور شد: موتور سیکلت‌ها سهم قابل توجهی در آلودگی هوا دارند که برابر آمار اعلام شده حدود پنج میلیون موتور سیکلت در شهر تهران تردد دارد؛ لذا موتور سیکلت‌ها نیز باید مورد معاینه فنی قرار گیرد.

سوده نجفی با اشاره به گزارش مدیرعامل ستاد معاینه فنی شهرداری گفت: اینکه از پنج میلیون دستگاه موتور سیکلت در حال تردد در شهر تهران تنها ۴۰۰ دستگاه برای معاینه فنی مراجعه داشتند، قابل قبول و پذیرش نیست و باید این موضوع با همکاری مشترک با راهنمایی و رانندگی ساماندهی شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه سیستم معاینه فنی باید به نحوی باشد که اگر خودرویی در مراکز معاینه فنی مردود شود مراجعه آن به مراکز خارج از تهران امکان پذیر نباشد، یادآور شد: کیفیت، دقت و صحت معاینه فنی در شهر تهران متفاوت است؛ کلان شهر تهران به واسطه وضعیت بحرانی آلودگی هوا دارای مختصات خاص خود بوده و خودرو‌های پایتخت بایستی با دقت بیشتر و سختگیرانه‌تر کنترل شوند.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد سیاست‌گذاری باید به نحوی باشد که خودرو‌های پایتخت تنها در مراکز شهر تهران معاینه فنی بگیرند.

نجفی در پایان بر لزوم معاینه فنی تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها تاکید کرد و خواستار مطالعات لازم در خصوص راه اندازی معاینه فنی به صورت پرتال شد.

اخبار مرتبط:
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند
ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند

وی در سال ۱۴۰۱ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی محکوم شد که نهایتاً به ۵ سال حبس محکوم شد. همچنین در طول تحمل این حبس دوم، پرونده جدیدی تشکیل شد که به استناد قانون مجازات اسلامی به اتهام فعالیت تبلیغی و اجتماع و تبانی برای بار سوم به تحمل حبس محکوم شدند، چرا که نوشته‌ها و بیانیه‌ها یا مصاحبه‌های انتقادی که در طول زندان توسط او انجام شده بود باعث شد پرونده جدید تشکیل شده و به حبس محکوم شود.

آخرین آمار شهدا و مفقودین جنگ ۱۲روزه اعلام شد
آخرین آمار شهدا و مفقودین جنگ ۱۲روزه اعلام شد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: گفت: بر اساس آمار و مستندات منتشر شده، رژیم صهیونیستی صدها تن از مردم بی‌گناه ما را در این ایام به شهادت رساند و یا مجروح کرد، که از جمله ۷ بیمارستان و ۴ واحد بهداشتی و ۶ پایگاه اورژانس آسیب دید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است