کد خبر : 267585
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۵ - 11:45
چاپ

شرکت فولاد اکسین، برترین فولادساز خوزستانی در سال ۱۴۰۲

-

شرکت فولاد اکسین، برترین فولادساز خوزستانی در سال ۱۴۰۲

جایگاه نخست تولید فولاد میان فولادسازان خوزستانی در سال ۱۴۰۲ به اکسین رسید.

در بررسی عملکرد تولیدکنندگان زنجیره فولاد در کشور، تولید ۱۶ شرکت فولادی مورد بررسی قرار گرفت که در میان شرکت فولاد اکسین خوزستان برترین شرکت در میان تولیدکنندگان خوزستانی فولاد در کشور بود.

در این زمینه براساس آمارهای ارائه شده، شرکت فولاد اکسین خوزستان در سال ۱۴۰۲، پیشتاز رشد تولید در میان شرکت‌های فولادی خوزستان بوده و تولیدات این شرکت از همه شرکت‌های فولادی استان خوزستان بیشتر بوده است.

شرکت فولاد اکسین در سال ۱۴۰۲ براساس آمارهای ارائه شده توانست با رشد تولید ۱۵ درصدی جایگاه نخست را میان فولادسازان خوزستان در بحث رشد تولید و عملکرد تولید از آن خود کند.

نکته‌ بسیار حائز اهمیت در این خصوص این است که فولاد اکسین خوزستان به عنوان صادرکننده نمونه کشوری به ثبات نسبی در بخش تولید رسیده و با رشد مثبتی که داشته زمینه را برای جهش تولید در این شرکت محقق کرده است.

شرکت فولاد اکسین خوزستان با عملکرد خود در دو ماهه ابتدایی امسال نیز تاکنون نشان داده که همین مسیر رو به جلو و رشد تولیدات به منظور ثبت رکوردهای تولیدی در این شرکت ادامه دارد و کارگران و تیم مدیریت این مجموعه به دنبال تحقق شعار رهبری در بحث جهش تولید هستند؛ شعاری که تاکنون نیز به‌خوبی در این شرکت محقق شده است.

شرکت فولاد اکسین خوزستان به عنوان صادرکننده نمونه کشوری در سال جهش تولید توانسته است با عملکردی خیره کننده رکوردهای تولیدی بی‌نظیری را به ثبت برساند.

شرکت فولاد اُکسین خوزستان به عنوان بزرگترین و تنها تولیدکننده ورق‌های فولادی عریض و آلیاژی خاص با استحکام بالا در کشور، خاورمیانه و شمال آفریقا شناخته می‌شود.

اخبار مرتبط:
روایت سفر موسیقایی جواد عطایی
روایت سفر موسیقایی جواد عطایی

علاقه به موسیقی از کودکی، پشتکار مثال‌زدنی، و گذر از بحران‌های زندگی، جواد عطایی را به چهره‌ای ماندگار در موسیقی و زندگی تبدیل کرده است.

حجم سد زاینده‌رود ۳۸۱ میلیون‌مترمکعب؛ ۶۹ درصد مخزن خالی است
حجم سد زاینده‌رود ۳۸۱ میلیون‌مترمکعب؛ ۶۹ درصد مخزن خالی است

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات سد و نیروگاه‌های زاینده رود گفت: ذخیره این سد هم اینک به ۳۸۱ میلیون مترمکعب رسیده و ۶۹ درصد ظرفیت مخزن سد زاینده‌رود خالی است.

کنایه عباس عبدی به کاظم صدیقی: مگر می‌شود وضع مالی فرزندم به صورت نامتعارف خوب شود و نپرسم این پول‌ها از کجا آمده؟
کنایه عباس عبدی به کاظم صدیقی: مگر می‌شود وضع مالی فرزندم به صورت نامتعارف خوب شود و نپرسم این پول‌ها از کجا آمده؟

عباس عبدی نوشت: اگر وضع مالی فرزند من به صورت غیرمتعارف خوب شود، حتما از او می‌پرسم که این پول‌ها را از کجا آورده است؟ مگر می‌شود فرزندان مسوولان که اغلب از سطوح تحصیلی و کارآفرینی متوسط یا پایین‌تر از متوسط برخوردارند، به لحاظ مالی در اوج باشند؟ آیا آقای صدیقی هیچ توصیه‌ای را به درخواست فرزندشان به نهاد‌های مربوط نکرده‌اند؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است