کد خبر : 267094
انتشار : 2023/10/25 - 18:07
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

هشدار نماینده مجلس درباره رفت و آمد مهاجران افغان به ایران

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در توئیتی خطاب به وزیر کشور نوشت: جلوی ورود اتباع غیرمجاز و غیرقانونی باید گرفته شود.

هشدار نماینده مجلس درباره رفت و آمد مهاجران افغان به ایران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خانه ملت نوشت: مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز، اسکو، آذرشهر و پردیس در مجلس و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشت:

‏وزارت کشور متولی کنترل ورود و خروج اتباع خارجی به کشور است. نباید مرز‌ها را طوری رها کنیم که حساب و کتاب رفت و آمد‌ها از دستمان در برود. جلوی ورود اتباع غیرمجاز و غیرقانونی باید گرفته شود.

وی در توئیت دیگری نوشت:

‏سرمایه اجتماعی ما کاهش پیدا می‌کند، چون با مردم صادق نبوده‌ایم. اگر می‌گوییم یک میلیون مسکن می‌سازیم، یک میلیون شغل ایجاد می‌کنیم یا تورم را یک رقمی می‌کنیم، مردم صحبت‌های ما را می‌شنوند و عملکرد ما را نگاه می‌کنند.

مسکن ‎، اشتغال ‎، تورم…

سرمایه اجتماعی…

اخبار مرتبط:
لاوروف: معامله روسیه و آمریکا درباره ایران و اوکراین، شایعه است
لاوروف: معامله روسیه و آمریکا درباره ایران و اوکراین، شایعه است

وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد: گزارش‌های رسانه‌ای درباره معامله روسیه و آمریکا درباره مسائل ایران و اوکراین شایعه است و صحت ندارد.

تهران در روزهای پایانی تابستان گرم‌تر می‌شود
تهران در روزهای پایانی تابستان گرم‌تر می‌شود

مدیرکل هواشناسی استان تهران از افزایش نسبی دمای هوا از چهارشنبه تا پنجشنبه خبر داد و گفت: تا پایان هفته پدیده غالب استان وزش باد خواهد بود.

یک کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
یک کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت

کشتی در تنگه هرمز هدف پرتابه‌ای ناشناس قرار گرفته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است