کد خبر : 266429
انتشار : 2023/10/21 - 17:14
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

نادر قاضی‌پور: دولتِ رئیسی کاری کرده که برخی بازنشستگان آرزوی مرگ می‌کنند

یک نماینده پیشین مجلس مهمترین وظیفه‌ی دولت را رسیدگی به بحران تورم دانست و گفت: دولت باید با مهار تورم، مقابل پوچ شدن ارزش حقوق و مستمری بایستد . واقعا وضعی شده که برخی بازنشستگان آرزوی مرگ می‌کنند تا از شرمندگی مقابل زن و فرزند نجات یابند .

نادر قاضی‌پور: دولتِ رئیسی کاری کرده که برخی بازنشستگان آرزوی مرگ می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اقتصاد100نوشت: نادر قاضی‌پور، نماینده پیشین مجلس گفت: متاسفانه با وجود افزایش چهار تا پنج برابری هزینه‌ی زندگی در دوران بازنشستگی، حقوق افراد پس از فراغت از کار به شدت کاهش می‌یابد.

نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه دولت در تمامی کارها دخالت می‌کند. در سال گذشته نیز چنین خطایی را انجام داد و به حقوق بازنشستگان دست درازی کرد و سبب شد انبوهی پیرمرد و پیرزن راهی خیابان شوند و وقتی دید این اتفاق رخ داده، عقب‌نشینی کرد.

او گفت: وقتی فرد شاغل است، هزینه‌هایش چندان زیاد نیست، اول اینکه سلامت بدنی دارد و دوم اینکه بزرگ خانواده نیست اما در دوران بازنشستگی هزینه‌ی درمان به شدت افزایش می‌یابد و بچه‌های دیروز که با کم و زیاد خانواده می‌ساختند با عروس و داماد و نوه به خانه‌ی والدین می‌روند و در نتیجه هزینه بالا خواهد رفت.

او مهمترین وظیفه‌ی دولت را رسیدگی به بحران تورم دانست و گفت: دولت باید با مهار تورم، مقابل پوچ شدن ارزش حقوق و مستمری بایستد . واقعا وضعی شده که برخی بازنشستگان آرزوی مرگ می‌کنند تا از شرمندگی مقابل زن و فرزند نجات یابند .

نماینده اسبق مجلس گفت: شما سری به هتل فردوسی بزنید، می‌بینید همواره گروه‌های سی چهل نفره از پیرمردان زن و مرد ژاپنی در این هتل هستند، پرسیدم گفتند سازمان‌های بازنشستگی این‌ها سالی یک بار انها را به خارج می‌فرستند اما بازنشسته‌ی ما در تامین معیشت خود مانده است.

او گفت: دولت جدا از افزایش مستمری بازنشستگان متناسب با تورم، باید به فکر بازنشستگان بدون مسکن باشد و برای کاهش هزینه‌های درمان آنها نیز تدبیر کند، بازنشسته عمل زیبایی نمی‌کند اما بسیاری از بازنشسته‌ها حتی قادر نیستند برای خودشان دندان مصنوعی بخرند.

او گفت: بعد از حل این مشکلات باید به فکر تفریح این افراد بود، حداقل یک سفر کیش و مشهد حق کسی هست که عمر و جوانی‌اش را برای کشور کار کرده است.

اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰
واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰

واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰ موضوع مسدود شدن سایت فوتبال 360 در جلسه هیئت دولت مطرح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است