کد خبر : 266180
انتشار : 2023/10/19 - 18:16
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

استاد حوزه: کمونیست را یهودی‌ها بوجود آوردند / قرآن شدید ترین دشمن را یهود معرفی کرده

عضو جبهه روحانیت مبارز مدعی شد: قرآن شدید ترین دشمن را یهود معرفی کرده است.

استاد حوزه: کمونیست را یهودی‌ها بوجود آوردند / قرآن شدید ترین دشمن را یهود معرفی کرده

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری رسا نوشت: حجت الاسلام مرادی عضو جامعه روحانیت در واکنش به درگیری‌ها در غزه گفت: مبارزه با اسرائیل ریشه اعتقادی، قرآنی، فقهی و روانی دارد به دلیل اینکه در قرآن ۹۰۰ آیه راجبه یهود دارد و شدید ترین دشمن را یهود معرفی کرده است.

وی در ادامه اضافه کرد: تمام انحرفات به صهیونیست ها بر می گردد و حتی مسئله بهائیت و وهابیت و کمونیست توسط صهیونیست ها بوده است؛ طبق آیه قرآن تمام انبیا این افراد را نفرین کردند، این ها به خاطر روحیه تجاوز که دارند، این ها رنگ امنیت و خوشبختی را نخواهند دید، اولین آیاتی که در مدینه نازل شده در ارتباط با پیروزی پیامبر بر یهود است.

اخبار مرتبط:
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رامسر در پی غرق شدن ۵ جوان آران و بیدگل در سواحل این شهرستان اظهار کرد: از حیث رسیدگی قضایی نیز، پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب رامسر برای بررسی قصور و تقصیر احتمالی خاطیان تشکیل و با دقت، سرعت و قاطعیت در حال بررسی ابعاد فنی و حقوقی موضوع است و نتایج آن به استحضار عموم مردم شریف خواهد رسید.

دو تغییر بزرگ در پمپ‌بنزین‌ها شروع شد
دو تغییر بزرگ در پمپ‌بنزین‌ها شروع شد

سخنگوی دولت از آخرین وضعیت اصلاح طرح بنزین خبر داد و اعلام کرد سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ۱۵۰۰ تومانی بدون تغییر باقی خواهد ماند. همزمان اجرای آزمایشی اتصال کارت سوخت به کارت بانکی آغاز شده.

پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!
پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!

وال استریت ژورنال مدعی شد: رئیس جمهور ترامپ، حمله برنامه‌ریزی شده به ایران را لغو کرد، پس از آنکه نمایندگان مذاکره‌کننده ایرانی (عراقچی) به پیشنهاد جدیدی از سوی قطر مبنی بر باز شدن تنگه هرمز پاسخ مثبت دادند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است