کد خبر : 266080
انتشار : 2023/10/19 - 07:10
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

اختلاف رهبری با خاتمی در مهرماه سال 79

در خاطره رو25مهرماه سال 79 آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی آمده: شب در دفتر رهبری، با سران سه قوه جلسه داشتیم. گزارش نتیجه مذاکرات‌مان در مورد تعریف اصلاحات داده شد و رهبری اصرار کردند که باید روی همان سه موضوع که خودشان مطرح کرده‌اند، تکیه شود؛ مبارزه با فقر، فساد و تبعیض.

اختلاف رهبری با خاتمی در مهرماه سال 79

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شرق نوشت: در متن خاطرات آیت الله هاشمی از ۲۵ مهرماه ۱۳۷۹ آمده است؛ اعضای شوراهای مرکزی انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در سراسرکشور آمدند. قبل از جلسه رسمی، از تبعیضاتی که وزرای علوم و بهداشت در مورد انجمن‌های اسلامی و صنفی قائل‌اند، شکایت کردند و سؤالاتی در مورد مسائل مربوط به اصلاحات نمودند. گفتم، هنوز اصلاحات را تعریف دقیقی نکرده‌اند. سخنرانی مفصلی در مورد اهمیت تحصیل و فعالیت‌های اجتماعی-سیاسی نمودم و گفتم، بهترین زمینه و پشتوانه، معارف اسلامی است و مذهب، مؤثرترین عامل سلامت و تداوم و توفیق تلاش‌ها است.

آقای [عبدالمجید] معادیخواه [رئیس بنیاد تاریخ انقلاب اسلامی] آمد. در مورد اعتبارات بنیاد تاریخ و وضع طرح ساختمان بنیاد و مسائل جاری سیاسی، من‌جمله اتهامات آقای [حسن] یوسفی‌اشکوری، صحبت شد. دکتر [محسن] نوربخش [رئیس‌ کل بانک مرکزی] آمد. گزارشی از وضع اقتصادی و ارز داد و گفت، تقاضای ارز کم است و پیش از آنچه که در بودجه آمد، نمی‌توانیم از مازاد درآمد ارزها بفروشیم؛ برای نحوه مصرف مازاد ارز، مشورت‌ کرد. گفتم، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه سازندگی، مهم‌ترین است. گفت، با جمعی از همفکرانش، از حزب کارگزاران [سازندگی] استعفا داده و به فکر برگشت به حزب‌اند.

عصر آقای [میرعلی‌نقی] موسوی، مدیر کل امور مالی مجمع تشخیص[‌مصلحت‌ نظام] آمد و گزارش وضع بودجه و نیازهای سال آینده را داد. دکتر [احد] میلانی‌نیا آمد و گزارش نتیجه آزمایش خون و مدفوع را داد. قند خونم دو برابر سال قبل شده: ۲۷۰ در خون.

شب در دفتر رهبری، با سران سه قوه جلسه داشتیم. گزارش نتیجه مذاکرات‌مان در مورد تعریف اصلاحات داده شد و رهبری اصرار کردند که باید روی همان سه موضوع که خودشان مطرح کرده‌اند، تکیه شود؛ مبارزه با فقر، فساد و تبعیض. آقای [سیدمحمد] خاتمی [رئیس‌جمهور]، می‌خواهد چیزهای دیگر از مقوله‌های سیاسی هم باشد که رهبری نپذیرفتند. در مورد فلسطین و عراق هم صحبت شد. امروز کنفرانس شرم‌الشیخ تشکیل شد، ولی امید پیروزی کم است. عفت [که در سفر عُمره است]، تلفنی خبر سلامتی را داد.

اخبار مرتبط:
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین
واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبر مخالفت این نهاد با خرید تجهیزات و تسلیحات نظامی از چین را تکذیب کرد و گفت فرآیند خرید تجهیزات دفاعی مشخص است.

تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!
تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی درباره مباحث مطرح شده اخیر پیرامون تیم فوتبال تراکتور گفت: در صورت مشاهده بی‌عدالتی در حق تراکتور ساکت نخواهیم بود و خواسته میلیون‌ها هوادار این تیم را در مجلس فریاد خواهیم زد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است