کد خبر : 266008
انتشار : 2023/10/18 - 14:59
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش وزیر کشور به سفر پر ماجرای احمدی‌نژاد به گواتمالا

وزیر کشور به ماجرای سفر جنجالی احمدی نژاد به کشور گواتمالا واکنش نشان داد.

واکنش وزیر کشور به سفر پر ماجرای احمدی‌نژاد به گواتمالا

به گزارش سایت خبری مدارا؛ طی چند روز گذشته، سفر محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور دولت های نهم و دهم به کشور گواتمالا و توقیف پاسپورتش در فرودگاه جنجال به پا کرد. هرچند در پی بست نشینی او در فرودگاه در نهایت پاسپورتش آزاد و او راهی این کشور شد اما حاشیه این سفر همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرآنلاین بر همین اساس، صبح امروز احمد وحیدی، وزیر کشور در حاشیه جلسه هیأت دولت، در واکنش به ماجرای ممنوع الخروجی و سفر احمدی نژاد به گواتمالا گفت: «با توجه به شرایط کشور مقصد، دوستان مطلع نگران بودند تا خطر امنیتی متوجه ایشان نباشد و سرانجام با بررسی‌ها نتیجه گیری شد که سفر وی انجام شود.»

اخبار مرتبط:
ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران
ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران

نتانیاهو در مصاحبه فاکس نیوز مدعی شد: ایران مستقیم یا غیرمستقیم به ما حمله کند پاسخ شدید می‌دهیم.

شرط تهران برای خاموش شدن آتش جنگ اعلام شد
شرط تهران برای خاموش شدن آتش جنگ اعلام شد

یک منبع بلندپایه ایرانی می‌گوید که اگر واشنگتن به توقف حملات خود ادامه دهد، ما نیز حملات خود را متوقف خواهیم کرد.

العربیه: آمریکا و ایران پاسخ‌های خود را برای ازسرگیری مذاکرات ارائه کرده‌اند
العربیه: آمریکا و ایران پاسخ‌های خود را برای ازسرگیری مذاکرات ارائه کرده‌اند

العربیه به نقل از منابع ادعا کرد که آمریکا و ایران پاسخ‌های خود را به پیشنهاد قطر و پاکستان برای ازسرگیری مذاکرات ارائه کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است