کد خبر : 265805
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۲۵ - 09:43
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

تعداد بازداشتی‌های پرونده قتل داریوش مهرجویی افزایش یافت

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: در رسیدگی به پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش تاکنون ۱۰ نفر بازداشت شده‌اند که تحقیقات از آن‌ها از سوی بازپرس ویژه و پلیس آگاهی استان البرز در حال انجام است.

تعداد بازداشتی‌های پرونده قتل داریوش مهرجویی افزایش یافت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ میزان نوشت: حسین فاضلی هریکندی در رابطه با آخرین وضعیت پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش اظهار کرد: از ابتدای وقوع این حادثه دادستان فردیس به اتفاق بازپرس کشیک قتل دادسرای فردیس به همراه تیم ویژه از عوامل بررسی صحنه قتل در محل جرم حاضر شدند و با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع پیگیری و در اولین زمان ممکن شخصا در صحنه جرم حاضر شدم و با توجه به گزارش قتل به رئیس قوه قضاییه، وی دستوراتی برای تسریع در شناسایی و دستگیری عاملین جنایت صادر کرد.

هریکندی اظهار کرد: در راستای اجرای دستور رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قوه قضاییه مبنی بر بهره گیری از کلیه امکانات جهت شناسایی سریع قاتل یا قاتلین مرحوم داریوش مهرجویی و همسرش خانم وحیده محمدی فر کارگروه ویژه پیگیری این پرونده با مسئولیت رئیس کل دادگستری استان البرز و با عضویت فرمانده فراجا و رئیس پلیس آگاهی استان البرز، دادستان مرکز استان، معاون پیگیری پرونده‌های خاص دادگستری کل استان البرز، رئیس دادگستری و دادستان فردیس و بازپرس ویژه پرونده تشکیل شد.

وی افزود: جلسه اول کارگروه صبح امروز در حوزه ریاست دادگستری کل استان البرز برگزار و آخرین اقدامات و نتایج رسیدگی به پرونده بررسی شد و جلسات مشترک به صورت مستمر جهت تجزیه و تحلیل اقدامات به صورت مستمر تا شناسایی و دستگیری عامل یا عوامل احتمالی این جنایت برگزار خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز بیان کرد: در پرونده‌های قتل که قاتل در صحنه جرم دستگیر نشده و ناشناس است، به منظور کشف جرم و شناسایی قاتل یا قاتلین فرضیه‌های مختلفی در خصوص علل و انگیزه‌های قتل مطرح و بررسی می‌شود و به تبع آن اشخاصی که به هر نحوی می‌توانستند انگیزه قتل داشته باشند حسب مورد و مطابق مقررات با دستور مقام قضایی احضار یا بازداشت و از آن‌ها تحقیق می‌شود و به همین جهت در رسیدگی به پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش تاکنون ۱۰ نفر بازداشت شده‌اند که تحقیقات از آن‌ها از سوی بازپرس ویژه و پلیس آگاهی استان البرز در حال انجام است.

 

اخبار مرتبط:
رییس شورای شهر تهران: آلودگی‌ هوای تهران ناشی از خشکسالی است
رییس شورای شهر تهران: آلودگی‌ هوای تهران ناشی از خشکسالی است

رییس شورای شهر تهران: شاهد آلودگی‌ هوا ناشی کم آبی و خشکسالی است. با فضای سبز و مصرف بهینه آب باید مقابل آلودگی بایستیم.

معاون پیشین پلیس راهور: راننده فقط باید در شهر پلاک شده، فعالیت کند / به هیچ وجه با رانندگان تاکسی‌های اینترنتی صحبت نکنید
معاون پیشین پلیس راهور: راننده فقط باید در شهر پلاک شده، فعالیت کند / به هیچ وجه با رانندگان تاکسی‌های اینترنتی صحبت نکنید

معاون پیشین پلیس راهور فراجا از مسئولان درخواست کرد که برای صدور مجوز فعالیت تاکسی‌های اینترنتی سخت‌گیری‌های لازم همانند تاکسی‌های معمولی و عادی را لحاظ کنند و گفت: شرایط احراز هویت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی باید دقیق‌تر شود.

چمران، رئیس شورای شهر تهران: هزینۀ بازسازی خانه‌های تخریب‌شده در جنگ، برای هر متر مربع ۲۰ میلیون تومان اعلام شده، اما نهایی نشده
چمران، رئیس شورای شهر تهران: هزینۀ بازسازی خانه‌های تخریب‌شده در جنگ، برای هر متر مربع ۲۰ میلیون تومان اعلام شده، اما نهایی نشده

رییس شورای شهر تهران در خصوص بازسازی خانه‌های تخریب شده در جنگ، گفت: هزینه بازسازی برای هر متر مربع ۲۰ میلیون تومان اعلام شده اما نهایی نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است