کد خبر : 264911
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۹ - 12:15
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

ادعای کیهان: رسانه‌های اصلاح‌طلب در لفافه از اسرائیل حمایت می‌کنند

روزنامه حسین شریعتداری نوشت: ما ایرانیان را در تاریخ به جوانمردی، مظلوم‌نوازی و مردانگی می‌شناسند، به این مفاهیم نگاه کنید، پس از آن اشک‌های چندین نسل از کودکان فلسطینی که یتیم و اسیر و شهید شدند را به یاد آورید، آنگاه دست به قلم شوید، سخن به زبان آورید و مظلوم را حمایت کنی.

ادعای کیهان: رسانه‌های اصلاح‌طلب در لفافه از اسرائیل حمایت می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان مدعی شد: روزنامه زنجیره‌ای اعتماد در شماره روز سه‌شنبه مصاحبه‌ای را با یک فعال اصلاح‌طلب منتشر کرد و به نقل از وی نوشت: «ایران باید کشتار بلاوجه مردم را محکوم کرده و بر امنیت افراد بی‌دفاع و بی‌گناه در طرفین ماجرا پافشاری کند… ایران باید از کشتار غیرنظامیان در هر سطحی که باشد، تبری جسته و خواستار پایان دادن به این مناقشه قدیمی باشد. در این برهه لازم نیست ایران آشکارا جزئیات حمایتش از حماس و سایر جنبش‌های منطقه‌ای را تشریح کند.»

این روزنامه در ادامه نوشت: چند روزی است که اصلاح‌طلبان در رسانه‌های زنجیره ای با وقاحت تمام و در لفافه به جای روایت جنایت‌های ۸۰ ساله صهیونیست‌ها که هزاران کودک و زن فلسطینی و چندین نسل از این ملت را به شهادت رساندند، شکنجه و آزار و اذیت کردند و به اسارت گرفتند، اقدام به عوض کردن جای ظالم و مظلوم می‌کنند. آنان از ملتی که زیر بار شدیدترین فشارها هستند و هیچ راه فراری از این جنایت‌ها و ظلم‌ها ندارند چه انتظاری دارند؟ نمی‌دانند که شهرک‌نشین غیرنظامی نیست؟ نمی‌دانند در عسقلان و سدیروت و اراضی اشغالی جنوب همین به اصطلاح شهرک‌نشینان غیرنظامی مورد اشاره زنجیره‌ای‌ها چه جنایاتی را در حق مردم غزه و کرانه باختری روا داشته‌اند؟ اشک‌های «گریس گانس»، سخنگوی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۴ را به یاد دارند؟

 

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ۲۱ نفر در استان لرستان درپی حملات اسرائیل به شهادت رسیده‌اند / بیشترِ اتفاقات این روز‌ها به دلیل نفوذ است
نماینده مجلس: ۲۱ نفر در استان لرستان درپی حملات اسرائیل به شهادت رسیده‌اند / بیشترِ اتفاقات این روز‌ها به دلیل نفوذ است

نماینده خرم‌آباد و چگینی گفت: رژیم صهیونیستی از نفوذی ها استفاده کرده و بیشتر اقداماتی که در سطح کشور مشاهده می‌کنیم توسط این‌ افراد است تا رژیم صهیونیستی.

ترامپ: شاید ویتکاف یا جی‌دی ونس را برای گفت‌و‌گو با مقامات ایران بفرستم، اما به این بستگی دارد وقتی برگردم چه اتفاقی بیفتد
ترامپ: شاید ویتکاف یا جی‌دی ونس را برای گفت‌و‌گو با مقامات ایران بفرستم، اما به این بستگی دارد وقتی برگردم چه اتفاقی بیفتد

خبرنگار شبکه سی‌بی‌اس در شبکه ایکس نوشت دونالد ترامپ خواهان یک «پایان واقعی» برای مشکل هسته‌ای با ایران است به این شکل که تهران کاملا از سلاح‌های هسته‌ای دست بکشد. به گفته خبرنگار سی‌بی‌اس، ترامپ این اظهارات را هنگام پس از ترک اجلاس جی هفت در کانادا بیان کرده است.

سپاه: امروز مرکز طراحی عملیات ترور و شرارت‌های موساد را مورد اصابت قراردادیم
سپاه: امروز مرکز طراحی عملیات ترور و شرارت‌های موساد را مورد اصابت قراردادیم

باعنایت خداوند متعال درساعات اولیه امروز سه شنبه ۲۷ خرداد رزمندگان نیروی هوافضای سپاه طی یک عملیات تاثیرمحور علی رغم وجود سامانه های فوق پیشرفته پدافندی مرکز اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونی موسوم به آمان و مرکز طراحی عملیات ترور و شرارت های رژیم صهیونیستی (موساد) را در تل آویو مورد اصابت قرارداده و این مرکز هم اکنون در آتش می سوزد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است