کد خبر : 263347
انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۰۳ - 13:00
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

“جایزه مصطفی” برگِ برنده گردشگری اصفهان است

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان گفت: برگزاری رویدادِ "جایزه مصطفی(ص)" در هفته دوم مهر امسال، برگِ برنده‌ای برای صنعت گردشگری استان است.

“جایزه مصطفی” برگِ برنده گردشگری اصفهان است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اصفهان ششم تا دوازدهم مهر امسال میزبانِ پنجمین دوره رویداد “جایزه مصطفی(ص)” و دانشمندان برتر جهان اسلام است و به همین مناسبت بیش از۱۰۰ دانشمند مسلمان از کشورهای مختلف به ایران سفر می‌کنند.

به نوشته ایرنا؛ حمیدرضا محققیان افزود: پاییز، فصل گردشگری خارجی اصفهان است و برگزاری رویداد جایزه مصطفی(ص) در ماه مهر می‌تواند فرصتی برای معرفی و رونقِ گردشگری این خطه باشد.

وی گفت: علاوه بر رویداد جایزه مصطفی، برگزاری نمایشگاه گردشگری همزمان با روزِ جهانی گردشگری و جهانگردی از دیگر رویدادهای این برهه زمانی است که همه این مناسبت‌ها موجب شده است تا تعداد گردشگران خارجی و داخلی اصفهان در این ایام قابل توجه باشد.

محققیان تصریح کرد: هتل‌های اصفهان مهر امسال به‌ویژه در ۲ هفته اول رزروهای خوبی داشته اند و ظرفیت هتل‌های چهار یا پنج ستاره شهر که بطور معمول در این روزها تکمیل است، با مشکلِ رزرو مواجه هستیم.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان همچنین در رابطه با شروع فعالیت ویژه ستاد اجرایی خدمات سفر استان اصفهان در نیمه دوم سال گفت: با پایان فعالیت‌های ستاد اجرایی خدمات سفر در نیمه اول امسال، برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های این ستاد در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ به‌ویژه فصل گردشگری خارجی در پائیز امسال و همچنین نوروز ۱۴۰۳ انجام می‌شود.

به گفته محققیان، ۱۰ کمیته ستادِ سفرِ استان به ۱۴ کمیته افزایش داشته و هدف اصلی از این تصمیم، آسیب شناسی، برنامه ریزی و رسیدگی به مشکلاتی است که از سال‌های گذشته در زمینه خدمات رسانی به گردشگران وجود داشته است.

وی تصریح کرد: ستاد دائمی خدمات سفر همان ستادی است که سال‌های قبل، فقط برای ایام نوروز تشکیل می‌شد ولی در زمان حاضر به‌دلیل مناسبت‌های مختلف، چون ایام تعطیلاتِ تابستان، عید فطر و بهمن ماه که شمارِ گردشگران بیشتر می‌شود، به یک ستاد دائمی تبدیل شده است.

محققیان افزود: جلسه‌های این ستاد در اواخر سال و بیشتر قبل از اوج سفرها و در ایام نوروز شروع به کار می کرد ولی امسال به لحاظ اینکه انتخاباتِ مجلس شورای اسلامی را در پایان سال در پیش رو داریم و از سویی به‌دلیل مناسبت های یاد شده در مهر جلسه های این ستاد زودتر تشکیل شد.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و ۱۶ اثر آن به نام‌های میدان امام(نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان ، مسجد جامع عتیق، سه قنات به نام های “وزوان” ،”مزدآباد” و “مون” و کاروانسراهای “نوشیروان” ، “گز”، “امین آباد”، “مرنجاب”، “نیستانک”، “کوهپایه”، “گبرآباد”، “مهیار” و “شیخعلی خان” به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

اخبار مرتبط:
آموزش مبتنی بر هوش مصنوعی شکاف آموزشی ناشی از تعطیلی مدارس را جبران می‌کند
آموزش مبتنی بر هوش مصنوعی شکاف آموزشی ناشی از تعطیلی مدارس را جبران می‌کند

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: آموزش مبتنی بر هوش مصنوعی، شکاف آموزشی حاصل از تعطیلی را می‌تواند جبران کند.

همکاری سازمان انرژی اتمی با استانداری اصفهان در کاهش چالش‌ها تاثیرگذار است
همکاری سازمان انرژی اتمی با استانداری اصفهان در کاهش چالش‌ها تاثیرگذار است

استاندار اصفهان بر لزوم همکاری سازمان انرژی اتمی با مدیریت استان در راستای رفع مشکلات و افزایش امیدآفرینی تأکید کرد.

بزرگترین مرکز تست سقوط هسته‌ای در اصفهان افتتاح شد
بزرگترین مرکز تست سقوط هسته‌ای در اصفهان افتتاح شد

رئیس سازمان انرژی اتمی کشور گفت: بزرگترین مرکز تست سقوط کشور در اصفهان به‌عنوان یک قطب در امور هسته‌ای به بهره‌برداری رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است