کد خبر : 263109
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۳۰ - 14:36
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

ونزوئلا با آمریکا بَست، ایران را هم دور زد

ونزوئلا یار غار ایران در دوران تحریم، کشوری که برای مقابله با امپریالیسم آمریکا، دردانه احمدی‌نژاد تا رئیسی شد، حالا به نظر می‌رسد با نیم‌نگاه آمریکا حاضر است ایران را پشت سر بگذارد.

ونزوئلا با آمریکا بَست، ایران را هم دور زد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه هم میهن از نزدیک شدن ونزوئلا به آمریکا و توافق این دو کشور با هم خبر داده است. ونزوئلا یار غار ایران در دوران تحریم، کشوری که برای مقابله با امپریالیسم آمریکا، دردانه احمدی‌نژاد تا رئیسی شد، حالا به نظر می‌رسد با نیم‌نگاه آمریکا حاضر است ایران را پشت سر بگذارد. از زمان صدور مجوز وزارت خزانه‌داری آمریکا به شرکت نفتی آمریکایی شورون برای تولید نفت خام در ونزوئلا و صادرات آن به آمریکا، برای مدتی چندین‌ماهه، واردات میعانات گازی ایران به کاراکاس متوقف شد؛ توقفی که چندان بوی خوبی نمی‌دهد و این پیام را مخابره می‌کند که روزهای حذف ایران از بازار جدید صادراتی‌اش در دوران تحریم، رو به پایان است.

این روزنامه افزوده است: زمانی که نیکلاس مادورو دست دوستی به سمت ایران دراز کرد و باوجود آنکه این دو کشور از نظر ژئوپلیتیکی نیز همخوانی ندارند و تنها مبارزه با استکبار آمریکایی و تحریم ناشی از آن، وجه مشترک‌شان است، دور از انتظار نبود که این کشور با در نظر گرفتن منافع اقتصادی خود در بحرانی که در کشور رقم خورده، یک روز ایران را جا بگذارد و این‌بار دوباره دست یاری به سمت آمریکا دراز کند؛ اتفاقی که به‌واسطه طولانی شدن تحریم‌های ایران پس از خروج ترامپ از برجام تا امروز، چندان از دولتمردان ایران دیده نشد و منافع سیاسی در اولویت منافع اقتصادی مردم قرار گرفت.

اخبار مرتبط:
ترامپ لایحه انتشار پرونده‌های اپستین را امضا کرد
ترامپ لایحه انتشار پرونده‌های اپستین را امضا کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور، روز چهارشنبه اعلام کرد که لایحه‌ای را امضا کرده که وزارت دادگستری را موظف به انتشار پرونده‌های اپستین می‌کند؛ اسنادی که مربوط به تحقیقات گسترده قاچاق جنسی علیه این سرمایه‌دار قدرتمند سابق است و مدت‌هاست که از سوی مخالفان سیاسی ترامپ و همچنین بخش زیادی از پایگاه سیاسی او پیگیری می‌شود.

ان‌بی‌سی: ترامپ با طرح جدید صلح میان روسیه و اوکراین موافقت کرد
ان‌بی‌سی: ترامپ با طرح جدید صلح میان روسیه و اوکراین موافقت کرد

شبکهٔ «ان‌بی‌سی» به نقل از یک مقام در دولت آمریکا گزارش داد که رئیس‌جمهور دونالد ترامپ با طرحی برای صلح میان روسیه و اوکراین که اخیراً تدوین شده، موافقت کرده است.

ترامپ: زهران ممدانی شهردار کمونیست نیویورک، درخواست دیدار کرده بود / روز جمعه در کاخ سفید با او دیدار می‌کنم
ترامپ: زهران ممدانی شهردار کمونیست نیویورک، درخواست دیدار کرده بود / روز جمعه در کاخ سفید با او دیدار می‌کنم

رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، اعلام کرد که فردا جمعه در دفتر بیضی کاخ سفید با عمدة منتخب سوسیالیست نیویورک، زهران ممدانی، دیدار خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است