کد خبر : 262982
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۹ - 20:58
دسته‌بندی : بین الملل، اخبار ویژه
چاپ

اعلام آتش‌بس در قره‌باغ

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد «عملیات» در مرکز قره‌باغ را از ساعت یک عصر به وقت محلی متوقف کرده است.

اعلام آتش‌بس در قره‌باغ

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد «عملیات» در مرکز قره‌باغ را پس از حصول توافق با ارمنی‌های مستقر در این منطقه، از ساعت یک عصر به وقت محلی تعلیق کرده است.

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد توافق در خصوص تعلیق عملیات نظامی در قره‌باغ حاصل شده است و حملات از ساعت یک عصر به وقت محلی متوقف شده است.

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان روز گذشته و پس از متهم‌کردن نیرو‌های ارمنی مستقر در قره‌باغ به یک بمب‌گذاری که منجر به کشته‌شدن هفت پلیس این کشور شد، از آغاز «اقدامات» در خانکندی، مرکز قره‌باغ خبر داد.

این در حالی است که مقام‌های ارمنی ساکن قره‌باغ اعلام کردند آتش‌بس و پیشنهاد‌های فرماندهی صلح‌بانان روسیه را پذیرفته‌اند.

باکو می‌گوید توافق آتش‌بس، خروج یگان‌های نظامی ارمنستان، منحل‌کردن تشکل‌های نظامی در قره‌باغ و خلع سلاح آن‌ها را شامل می‌شود.

خبرگزاری آذربایجان نیز اعلام کرد که فردا نشستی با نمایندگان ارمنی در قره‌باغ برگزار و مسئله ادغام مجدد آن‌ها بررسی خواهد شد.

باکو می‌گوید تنها اهداف نظامی را در قره‌باغ هدف قرار داده، اما مقام‌های محلی خبر داده‌اند در این عملیات، چند غیرنظامی کشته و زخمی شده‌اند.

«الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان گفته بود «اقدامات مقابله با تروریسم زمانی پایان می‌یابد که ارمنی‌ها سلاح بر زمین بگذارند و خلع سلاح شوند».

اخبار مرتبط:
پوتین می‌گوید حاضر است در قبال تصاحب کامل منطقه دونباس، بخش‌هایی از خاک اوکراین را پس دهد
پوتین می‌گوید حاضر است در قبال تصاحب کامل منطقه دونباس، بخش‌هایی از خاک اوکراین را پس دهد

ولادیمیر پوتین می‌گوید «دونباس مال ماست» اما احتمالا حاضر است برخی امتیازات توافق شده در جریان مذاکرات ماه اوت در پایگاه نیروی هوایی آمریکا در انکوریج آلاسکا را به طرف اوکراینی بدهد.

حمله جنگنده‌های سعودی به مواضع گروه شبه‌نظامی یمنیِ مورد حمایت امارات؛ تنش‌ها میان دو قدرت خلیج‌فارس تشدید شد
حمله جنگنده‌های سعودی به مواضع گروه شبه‌نظامی یمنیِ مورد حمایت امارات؛ تنش‌ها میان دو قدرت خلیج‌فارس تشدید شد

جنگنده‌های سعودی به یک شبه‌نظامی یمنیِ مورد حمایت امارات متحده عربی حمله کردند و تنش‌ها میان دو قدرت خلیج‌فارس را بر سر درگیری‌های منطقه‌ای تشدید کردند.

مخالفت ترامپ با به رسمیت شناختن استقلال سومالی‌لند
مخالفت ترامپ با به رسمیت شناختن استقلال سومالی‌لند

رئیس‌جمهور ترامپ به نیویورک‌پست گفت که به‌سرعت از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در به‌رسمیت شناختن استقلال سومالی‌لند پیروی نخواهد کرد و افزود که باید پیشنهاد دیرینه متحد خاورمیانه‌ای خود را درباره این جمهوری جداشده «بررسی» کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است