کد خبر : 262608
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۷ - 13:06
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

ترامپ: غریزه‌ام به من گفت در انتخابات ۲۰۲۰ تقلب شده!

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا با بیان اینکه تصمیم خود وی بود که بگوید پیروزی در انتخابات سه سال قبل از او دزدیده شد، توضیح داد که غرایزش به او گفتند که در آن انتخابات تقلب شده بود.

ترامپ: غریزه‌ام به من گفت در انتخابات ۲۰۲۰ تقلب شده!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا بدون توجه به در پیش بودن محاکمه خود در دادگاه به دلیل مطرح کردن ادعای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، بار دیگر بر این ادعاها تاکید کرد.

ترامپ در مصاحبه با شبکه «ان‌بی‌سی» با بیان اینکه تصمیم خود وی بود که بگوید پیروزی در انتخابات سه سال قبل از او دزدیده شد، توضیح داد که غرایزش به او گفتند که در آن انتخابات تقلب شده بود.

وی در پاسخ به این سوال که چرا نظرات وکلای کاخ سفید و کارزار انتخاباتی خود مبنی بر شکست در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را رد کرد، پاسخ داد: «چون آن [اظهارات] را قبول نداشتم».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، این تاجر و سیاستمدار آمریکایی در واکنش به پرونده‌های کیفری متعدد علیه خود در دادگاه‌های آمریکا مدعی شد که نگران خطر زندانی شدن نیست.

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا نگران خطر صدور حکم حبس است یا خیر، گفت: «به هیچ وجه. من حتی واقعاً به آن فکر هم نمی‌کنم».

وی با ادعای اینکه «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا در پس تشکیل پرونده‌های کیفری علیه خودش است، افزود که بایدن به دادستان کل آمریکا گفته که «علیه من اتهام‌زنی کند».

اخبار مرتبط:
آشوب در لس آنجلس؛ استقرار ۲۰۰۰ نیروی گارد ملی برای سرکوب معترضان
آشوب در لس آنجلس؛ استقرار ۲۰۰۰ نیروی گارد ملی برای سرکوب معترضان

نیروهای «گارد ملی کالیفرنیا» امروز (یکشنبه) حدود ساعت ۴ بامداد به وقت محلی، وارد مرکز شهر لس‌آنجلس شدند.

پشت‌ پرده کمبود روغن در بازار/ معاون وزیر کشاورزی: روغن هست، واردکنندگان توزیع نمی‌کنند
پشت‌ پرده کمبود روغن در بازار/ معاون وزیر کشاورزی: روغن هست، واردکنندگان توزیع نمی‌کنند

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه روغن در انبارها موجود است اما به مقدار کافی در بازار توزیع نمی‌شود، گفت: واردکنندگان به دلیل بلاتکلیفی در قیمت‌گذاری و عدم تعیین مالیات بر ارزش افزوده از عرضه این کالا به بازار خودداری می‌کنند.

بازجویی از نتانیاهو در پرونده فساد «۴۰۰۰» آغاز شد
بازجویی از نتانیاهو در پرونده فساد «۴۰۰۰» آغاز شد

بازجویی از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در پرونده فساد مالی مشهور به «پرونده ۴۰۰۰» آغاز شد؛ او متهم به رشوه، کلاهبرداری و سوءاستفاده از قدرت برای دریافت پوشش رسانه‌ای مثبت است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است