واژگونی بونکر سیمان در اتوبان آقابابایی اصفهان+عکس
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از حادثه برخورد و واژگونی یک دستگاه بونکر سیمان در اتوبان آقابابایی زیر پل اطشاران و برخورد با گاردریل خبر داد.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشهفروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: پیش از ظهر روز گذشته حادثه برخورد و واژگونی یک دستگاه بونکر سیمان در اتوبان آقابابایی زیر پل اطشاران و برخورد با گاردریل گزارش شد.
به نوشته فارس؛ وی افزود: بلافاصله سه تیم امدادی به همراه خودروی نجات، تجهیزات امداد و نجات حوادث جادهای و اطفاء به محل حادثه اعزام شد.
شیشهفروش با اشاره به حضور عوامل آتش نشانی، شهرداری منطقه ۱۰، اورژانس، اداره برق و نیروهای انتظامی و راهور در محل حادثه گفت: راننده این بونکر سیمان که مصدوم شده بود تحویل عوامل اورژانس شد.
استاندار اصفهان با اشاره به افتتاح بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در شهرستان کوهپایه گفت: با راهاندازی این نیروگاه، ایران به جایگاه بیست و پنجمین کشور تولیدکننده انرژی خورشیدی در جهان خواهد رسید.
استاندار اصفهان با اشاره به نقش صنعتگران اصفهانی در اعتلای استان گفت: صنعت اصفهان شدیدا نیازمند تیمارداری و حمایت است چراکه صنعت زنده در اصفهان و شادابی این استان، ایران مقتدر را رقم میزند.