کد خبر : 262203
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۳ - 08:18
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

واژگونی بونکر سیمان در اتوبان آقابابایی اصفهان+عکس

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از حادثه برخورد و واژگونی یک دستگاه بونکر سیمان در اتوبان آقابابایی زیر پل اطشاران و برخورد با گاردریل خبر داد.

واژگونی بونکر سیمان در اتوبان آقابابایی اصفهان+عکس

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه‌فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: پیش از ظهر روز گذشته حادثه برخورد و واژگونی یک دستگاه بونکر سیمان در اتوبان آقابابایی زیر پل اطشاران و برخورد با گاردریل گزارش شد.

به نوشته فارس؛ وی افزود: بلافاصله سه تیم امدادی به همراه خودروی نجات، تجهیزات امداد و نجات حوادث جاده‌ای و اطفاء به محل حادثه اعزام شد.

شیشه‌فروش با اشاره به حضور عوامل آتش نشانی، شهرداری منطقه ۱۰، اورژانس، اداره برق و نیروهای انتظامی و راهور در محل حادثه گفت: راننده این بونکر سیمان که مصدوم شده بود تحویل عوامل اورژانس شد.

اخبار مرتبط:
خودکفایی صنعتی ایران با پروژه‌های پتروشیمی و نیروگاه خورشیدی
خودکفایی صنعتی ایران با پروژه‌های پتروشیمی و نیروگاه خورشیدی

مدیرعامل تأمین اجتماعی نیروهای مسلح کشور گفت: سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیون دلاری و فناوری بومی، توانمندی نیروهای مسلح در عرصه صنعت و انرژی را تثبیت می‌کند.

صالحی: اصفهان قطب راهبردی امنیت ملی و هسته‌ای کشور است
صالحی: اصفهان قطب راهبردی امنیت ملی و هسته‌ای کشور است

معاون امنیتی انتظامی استانداری اصفهان تأکید کرد: جایگاه استان در جنگ هسته‌ای و دفاعی ممتاز است و توسعه علمی و اقتصادی با پیشرفت پروژه‌های دانش‌بنیان همزمان شده است.

پیش‌راه‌اندازی خط تولید ۴۰ هزار تنی ایزوپروپانول در اصفهان
پیش‌راه‌اندازی خط تولید ۴۰ هزار تنی ایزوپروپانول در اصفهان

عملیات پیش‌راه‌اندازی خط تولید ۴۰ هزار تنی ایزوپروپانول در اصفهان با دانش بومی آغاز شد؛ ایران اکنون توان صادراتی به منطقه دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است