کد خبر : 262103
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۲ - 12:23
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اجرای «طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت» در اصفهان مُستلزم همکاری نهادهاست

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان گفت: اجرای درست و فراگیر «طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت» در این استان مُستلزم همکاری و مشارکت همه نهادهاست.

اجرای «طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت» در اصفهان مُستلزم همکاری نهادهاست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسینعلی نریمانی اظهارداشت: سهم استان اصفهان در این طرح ۲۵ میلیون اصله درخت است که باید در بازه زمانی چهار ساله تولید و کاشته شود.

به نوشته ایرنا؛ وی اضافه کرد: بر اساس قانون هوای پاک، دستگاه‌های مختلف مُکلف به اجرای پروژه‌های مرتبط هستند بر همین اساس در طرح ملی کاشت درخت نیز نیازمند همکاری مستمر آنها هستیم.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی اصفهان افزود: شماری از دستگاه‌های اجرایی و صنعتی مانند صنعت، معدن و تجارت، شرکت شهرک‌های صنعتی‌ها و شهرداری در این زمینه مُکلف به اجرای پروژه‌های همسو با کنترل و کاهش آلودگی هوا هستند لذا در طرح مذکور نیز به مساعدت آنان نیاز داریم.

وی با تاکید بر تامین آب مورد نیاز این گیاهان با استفاده از پساب یا همان آب خاکستری افزود: بر همین مبنا نیاز است که دستگاه‌های حوزه آب، حمایت لازم را بعمل آورند.

نریمانی تصریح کرد: در پیوند با طرح مورد نظر از اسفند ۱۴۰۱ تا اسفند سالجاری بالغ بر چهار میلیون اصله نهال در استان تولید می‌شود که این رقم تا به امروز به بیش از ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار اصله رسیده است.

وی گفت: بر اساس دستور سال گذشته رییس جمهور، در مدت چهار سال یک میلیارد درخت در کشور کشت می‌شود تا شاهد بهبود وضعیت پوشش گیاهی در مناطق مختلف باشیم.

طبق اعلام رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت به ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استان اصفهان ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد آن معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار را عرصه‌ منابع طبیعی و ملی، حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل، ۶ میلیون هکتار را مرتع و سه میلیون هکتار را بیابان تشکیل داده است.

جنگل‌های استان اصفهان بطور عمده در ۲ شهرستان فریدونشهر با ۴۰ هزار هکتار و سمیرم با ۲۵ هزار هکتار قرار دارد و سرانه جنگل در این منطقه کمتر از ۰.۱ هکتار است اما با وجود سطح کم، تنوع گونه‌ای خوبی(۳۵ گونه درختی و درختچه‌ای) دارد.

این استان از نظر تقسیم‌بندی نواحی رویشی در ۲ ناحیه رویشی زاگرسی و ایران تورانی قرار گرفته است که ناحیه رویشی زاگرسی، غرب و جنوب استان را شامل می‌شود و بقیه مناطق جزو ناحیه رویشی ایرانی تورانی به شمار می‌رود.

اخبار مرتبط:
مشاهده سنجابک درختی برای اولین بار در نائین
مشاهده سنجابک درختی برای اولین بار در نائین

رئیس اداره محیط زیست شهرستان نائین گفت: برای اولین بار حضور گونه سنجابک درختی در پناهگاه حیات وحش عباس آباد نائین بوسیله ثبت تصویر مشاهده شد.

زاینده‌رود فقط ۲۶ درصد آب ذخیره دارد
زاینده‌رود فقط ۲۶ درصد آب ذخیره دارد

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: تا ۱۷ تیر تنها ۲۶ درصد ظرفیت سد پُر شده و حجم فعلی آب در رتبه پنجاهم از ۵۴ سال گذشته قرار دارد، به همین دلیل خواستار صرفه‌جویی حداکثری در مصرف آب هستیم.

ایران به جمع ۲۵ کشور تولیدکننده برق خورشیدی جهان می‌پیوندد/ ۱۰ هزار واحد صنعتی به انرژی خورشیدی منتقل می‌شوند
ایران به جمع ۲۵ کشور تولیدکننده برق خورشیدی جهان می‌پیوندد/ ۱۰ هزار واحد صنعتی به انرژی خورشیدی منتقل می‌شوند

استاندار اصفهان با اشاره به افتتاح بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در شهرستان کوهپایه گفت: با راه‌اندازی این نیروگاه، ایران به جایگاه بیست و پنجمین کشور تولیدکننده انرژی خورشیدی در جهان خواهد رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است